Breaking News
30 Μαρτίου 2020

Ο ισόβιος πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο «ξαναχτύπησε» δηλώνοντας μετά το τέλος αγώνα χόκεϊ όπου πήρε μέρος πως δεν υπάρχει κορονοϊός στη Λευκορωσία!

 

Την στιγμή που πάνω από 34.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους λόγω του κορονοϊού και έχουν καταγραφεί πάνω από 725.000 κρούσματα παγκοσμίως, ο πρόεδρος της Λευκορωσίας όχι μόνο επιτρέπει την διεξαγωγή του πρωταθλήματος Λευκορωσίας, αλλά προτρέπει τους οπαδούς να παρακολουθούν τα ματς από τις εξέδρες.

Ο Λουκασένκο δείχνει να αγνοεί την απειλεί του κορονοϊού, φτάνοντας στο σημείο να διοργανώσει αγώνα χόκεϊ, όπου πήρε μάλιστα μέρος ο ίδιος! Τα καλύτερα ήρθαν μετά το ματς όπου προέβη σε ακραίες δηλώσεις, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Το χόκεϊ είναι το καλύτερο φάρμακο κατά του κορονοϊού! «Είναι καλύτερα να πεθάνεις όρθιος από το να ζει γονατιστός. Δεν βλέπω ιούς εδώ. Είδατε εσείς τίποτα ιούς να περιφέρονται; Ούτε κι εγώ».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες μέρες είχε συστήσει στους συμπατριώτες του να πίνουν βότκα κάθε μέρα ως αντίδοτο στον κορονοϊό.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics