Breaking News
30 Ιουνίου 2020

Στον αγώνα πρακτικής σκοποβολής στο λειόκανο τυφέκιο( καραμπίνα) που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κόρινθο, ο Δημήτρης Κανδύλης κατέκτησε την 1η θέση.

 

Ένας αγώνας level II , δέκα απαιτητικών και " ευρωπαικών προδιαγραφων" σταδίων που συγκεντρωσε σκοπευτές απο τα περισσότερα μέρη της χώρας.

Ο Κανδύλης απέδειξε για αλλη μία φορά πως δεν ειναι τυχαια ο πρωταθλητής Ελλάδος, αφου πήρε, πλην της 1ης θέσης, και σπουδαία διαφορά απο τον δεύτερο στην κατηγορία του.

Ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά το team που τον στηρίζει ( Vendras styl, φυσιγγια Καρδαρα, DPM, E 23 D.Kopelakis), καθως και τον πρόεδρο του σκοπευτικού ομίλου ΑΣΚΟΖ στο Κολύρι, Άγγελο Καλυκά, όπου προπονείται. Τα καλύτερα έρχονται.
ilialive.gr/

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics