Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2020

Η Νένα Παπατέρπου, μέλος της τετράκωπου νεανίδων, μίλησε στο Sports3.gr για το μετάλλιο στο Βελιγράδι, αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια


Μιχάλης Σοφιανός by Μιχάλης Σοφιανός 
Παπατέρπου: «Ξέραμε ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, γι’ αυτό κάναμε και την έκπληξη»
Η προσπάθεια για την τετράκωπο των νεανίδων, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στο Βελιγράδι, ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες, αλλά ολοκληρώθηκε με ένα ασημένιο μετάλλιο το οποίο θα μπορούσε να είναι και χρυσό. Το ελληνικό πλήρωμα αποτελούμενο από τις Ισμήνη Νόνη, Νένα Πατέρπου, Ελένη Χαραλαμπίδου και Ιωάννα Ασβεστά, μπορεί να χρειάστηκε το ρεπεσάζ για να προκριθεί στον ημιτελικό, όμως από εκείνο το σημείο και μετά, τίποτα δεν μπορούσε να το σταματήσει από το να βρεθεί στο βάθρο.

Η Νένα Παπατέρπου, μίλησε στο Sports3.gr και αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν όλο το ελληνικό πλήρωμα, προκειμένου το μεσημέρι της Κυριακής (27/9) να φορέσουν το ασημένιο μετάλλιο στο λαιμό τους. «Ο ανταγωνισμός που υπήρχε από τα άλλα πληρώματα ήταν πολύ μεγάλος καθώς ήταν μεγαλύτερες ηλικιακά και είχαν περισσότερη εμπειρία από διάφορους αγώνες. Εγώ και το πλήρωμα μου με εξαίρεση την Ισμήνη Νονη (η οποία έχει πάρει μέρος και σε παγκόσμια πρωταθλήματα ) αγωνιζόμασταν για πρώτη φορά σε τέτοια διοργάνωση. Στους προκριματικούς βγήκαμε τελευταίες και είχαμε μια ακόμα ευκαιρία να περάσουμε στους τελικούς καθώς θα τρέχαμε στα επαναληπτικά. Εκεί τερματίσαμε τρίτες και αυτό ήταν αρκετό για να περάσουμε στον τελικό. Πριν την τελευταία κούρσα, ξέραμε ότι δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα. Το θέλαμε, όμως, όλες πάρα πολύ αυτό το μετάλλιο. Έτσι με πολύ υπομονή και επιμονή καταφέραμε και κάναμε την έκπληξη και βγήκαμε δεύτερες σε μια πολύ ανταγωνιστική κούρσα», ανέφερε η 17χρονη αθλήτρια.

Παρά τις δυσκολίες της προετοιμασίας, λόγω κορονοϊού, η Νένα Πατέρπου είχε μεγάλη πίστη στις συναθλήτριές της, έχοντας πάντα στόχο το μετάλλιο, «Πίστευα παρά πολύ στο πλήρωμα μου και όλες είχαμε σαν στόχο μια θέση στο βάθρο.Η προετοιμασία ήταν αρκετά δύσκολη καθώς ένα μεγάλο διάστημα το πέρασα στο σπίτι κάνοντας προπόνηση μόνη μου στο εργόμετρο με πρόγραμμα που ακολουθούσα από την Εθνική ομάδα. Όταν πλέον μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι και έγιναν οι επιλογές της εθνικής ομάδας όλη η προετοιμασία έγινε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά όπου δουλέψαμε πολύ σκληρά τηρώντας όμως πάντα όλα τα μέτρα προστασίας».

Όσο για τους στόχους που θέτει για το μέλλον η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης δήλωσε: «Τώρα θα συνεχίσω την προπόνηση στο σωματείο μου και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ, έτσι ώστε να είμαι έτοιμη για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν την επόμενη χρονιά».

sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics