Breaking News
20 Ιανουαρίου 2021

Τι προβλέπουν σήμερα τα ζώδια;

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

 

Η σημερινή ημέρα φέρνει ανανέωση…

Κριός

Το βλέμμα σας σήμερα θα πρέπει να είναι στραμμένο μπροστά και να ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία. Άνθρωποι είναι κοντά σας και σας στηρίζουν.

Ταύρος

Η διαίσθησή σας είναι πολύ ενεργή και μπορείτε να την εμπιστευτείτε στα βήματά σας. Η σταθερότητα και η ειλικρίνειά σας είναι τα δυνατά σας κλειδιά.

Δίδυμοι

Δυναμική ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν έναν φιλοσοφικό κυρίως χαρακτήρα. Ο ενθουσιασμός και το θάρρος θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά στις δραστηριότητές σας.

Καρκίνος

Φόβοι και ανησυχίες θα πρέπει να μείνουν μακριά σήμερα γιατί πιθανά να μπλοκάρουν την θετική ροή των πραγμάτων. Με σύνεση αλλά και με θάρρος προχωρήστε το πρόγραμμά σας.

Λέων

Οι άνθρωποι που είναι κοντά σας χρειάζονται την βοήθειά και την στήριξή σας. Δείξτε πίστη σε κάτι που βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης.

Παρθένος

Καλή πορεία μπορεί να υπάρξει αυτή την στιγμή σε κάτι που σας ενδιαφέρει και κινητοποιείται κυρίως στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία.

Ζυγός

Σήμερα αφήστε για λίγο στην άκρη εργασίες οι οποίες θα πάρουν χρόνο και ενέργεια. Αφιερωθείτε σε κάτι που πραγματικά μπορεί να γεμίσει την καρδιά σας και να πάρετε χαρά. Δραστηριότητες με παιδιά ευνοούνται.

Σκορπιός

Το σπίτι, η οικογένεια ή/και η προσωπική σας ζωή με κάποιον τρόπο παίρνει χρόνο από την σημερινή ημέρα. Καλή στιγμή να κάνετε σχέδια για το άμεσο μέλλον.

Τοξότης

Η επικοινωνία σήμερα είναι σημαντική και μπορεί να φέρει ιδέες και νέα ενδεχόμενα για ζητήματα που σας απασχολούν και θέλετε να τακτοποιήσετε.

Αιγόκερως

Σήμερα δεν θέλετε να μπλέξετε σε καταστάσεις οι οποίες πραγματικά δεν θα οδηγήσουν κάπου παραγωγικά, οπότε φερθείτε με σύνεση και εγκράτεια.

Υδροχόος

Σήμερα είναι η ημέρα σας και μπορείτε πραγματικά να ασχοληθείτε με ότι θα γεμίσει την καρδιά σας. Κινήσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα σας ευνοούνται.

Ιχθύες

Η δύναμη σας είναι ισχυρή και μπορείτε αυτή την στιγμή να δείτε την αντικειμενική εικόνα σε κάτι που σας απασχολεί και θέλετε να φέρετε εις πέρας με επιτυχία.

Πηγή: portraits.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τέλη Μαρτίου η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Europe Cup επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Το μπάντμιντον προστέθηκε στη διοργάνωση του 2023

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics