Breaking News
10 Απριλίου 2021

Με πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΟΦΙ (11/04 , 14.45).

 

Οι "κιτρινόμαυροι" πριν την έναρξη της προπόνησης παρακολούθησαν βιντεοανάλυση του αντιπάλου ενώ μετά στο γήπεδο μετά την προθέρμανση ακολούθησε δίτερμα με το πρόγραμμα να περιέχει εκτέλεση στατικών φάσεων στο φινάλε.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σερβιλάκης, Neral και Appi.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Ταουσιάνης επέλεξε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης την αποστολή για το Κυριακάτικο ματς η οποία αποτελείται από τους:

Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Botte, Ντουμάνης, Ποζατζίδης, Μαζουλουξής, Σαρρής, Μπάτζιος, Κόλα, Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Kwateng, Conraad, Πατρινός, Κοκκίνης.
Διαβάστε επίσης

Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 0-0 [vid]

Βόλος – Παναιτωλικός 3-1 : Ο Μπέος έκανε δώρο στον Κούγια! [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics