Breaking News
21 Αυγούστου 2016

Ένα απίθανο τέρμα σημειώθηκε στο πρωτάθλημα της Κίνας, με τον αμυντικό της Χενάν Τζιανιέ να πετυχαίνει αυτογκόλ μετά από δύο (!) προσπάθειες στην ήττα της ομάδας του με 3-0 από την Χανγκζού.


Υπάρχουν μέρες που δεν βρίσκεσαι σε καλή μέρα. Αγώνες που βρίσκεσαι στη λάθος θέση, τη λάθος στιγμή. Μια στραβοκλωτσιά, μια απροσεξία μπορεί να σε οδηγήσουν στο να πετύχεις γκολ εις βάρος της ομάδας σου.

Αυτό όμως που έκανε ο Λου Γιάο της Χενάν Τζιανιέ, δεν υπάρχει! Η ομάδα του αντιμετώπιζε την Χανγκζού για το πρωτάθλημα της Κίνας, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0. Ο τρόπος όμως που άνοιξε το σκορ, ήταν επικός.

Ο Λου, στην προσπάθειά του να ανακόψει τους αντιπάλους, παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του. Αυτό που δεν πέτυχε με την πρώτη, το πέτυχε με τη δεύτερη καθώς αμέσως μετά το δοκάρι, η μπάλα επέστρεψε σε αυτόν, για να τη στείλει τελικά στα δίχτυα της ομάδας του.

Δείτε το επικό αυτογκόλ:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics