Breaking News
22 Απριλίου 2018

 

Ο Γιώργος Γάλβας και ο Παναγιώτης Σκαρλάτος κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό ανδρών στο διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον που διεξάγεται στο Σιδηρόκαστρο.



Τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα στο διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον που διεξάγεται στο Σιδηρόκαστρο. Ο Γιώργος Γάλβας και ο Παναγιώτης Σκαρλάτος κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό ανδρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το επίπεδο των αγώνων είναι πραγματικά πολύ υψηλό, καθώς έχουν έρθει στη χώρα μας σπουδαίοι αθλητές που ορισμένοι από αυτούς θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το κορυφαίο ελληνικό δίδυμο, στους 32 νίκησε τους Νικολάου – Προτχίρο (Κύπρο -Αγγλία) με 2-0 (21-12,21-10). Στη συνέχεια βρέθηκαν στο δρόμο τους οι αθλητές από το Λουξεμβούργο Τόμας – Σονδερκσον και επικράτησαν με 2-0 (21-14,21-13), εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Εκεί αντιμετώπισαν το πανίσχυρο ζευγάρι των Γένσεν – Σανγκτονγκ. Οι Δανοί ήταν το μεγάλο φαβορί, αλλά το πάθος και η θέληση των Γάλβα – Σκαρλάτου τους λύγισε. Με την συμπαράσταση του κόσμου οι Έλληνες άφησαν πίσω το πρώτο κακό σετ (13-21) και πήραν με ευκολία το δεύτερο (21-14). Το τελευταίο σετ ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς. Το ελληνικό δίδυμο, όμως, ήταν πιο ψύχραιμο και επικράτησε με 22-20. Στον ημιτελικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ακόμα μια πολύ δυνατή ομάδα. Οι Ρούσεφ και Νικόλοφ (Βουλγαρία) πήραν το πρώτο σετ με 21-4, αλλά στο δεύτερο τα βρήκαν σκούρα, όμως κατάφεραν να νικήσουν με 21-19 και να προκριθούν στον τελικό.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία του ελληνικού Μπάντμιντον το χάλκινο μετάλλιο σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση.
sport24.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics