Breaking News
13 Οκτωβρίου 2018

Το τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Αϊρες είναι γεγονός. Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα.


Το τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Αϊρες είναι γεγονός. Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα, καθώς σε όλες τις διαδρομές ήταν πρώτος! Στην medal race κατέλαβε την 7η θέση και πανηγύρισε την πρωτιά, όντας ο μεγάλος θριαμβευτής. Ο Καλπογιαννάκης συγκέντρωσε 36 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερο τον Ιταλό Ρένα με 45 και τρίτον Βρετανό Χώκινς με 59.

Η παρουσία του στους αγώνες ήταν εξαιρετική και έχει ως εξής: Στην 1η ιστιοδρομία ήταν 1ος, στην 2η πάλι 1ος, στην 3η ήταν 2ος, στην 4η τερμάτισε 13ος, αλλά την «πέταξε» ως χειρότερη, η 5η ιστιοδρομία ακυρώθηκε, στην 6η ήταν 1ος, στην 7η ήταν 2ος, στην 8η ήταν 3ος και στην 9η τερμάτισε 2ος. Στις τελευταίες τρεις ιστιοδρομίες (10, 11, 12) ο Καλπογιαννάκης έδειξε ξανά την κλάση του και τερμάτισε 1ος, 1ος και 2ος, αντίστοιχα.

Αυτό είναι το τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στην πρωτεύουσα της Αργεντινής. Είχαν προηγηθεί το χρυσό στην κωπηλασία με τις Μπούρμπου και Κυρίδου, το ασημένιο του Θώμογλου στην κολύμβηση και το χάλκινο της Φανής Τζέλη στο τάεκβοντο, ενώ στον πίνακα των μεταλλίων δεν συγκαταλέγεται το χάλκινο της Σακελλαρίδου στον μικτό ομαδικό αγώνα της γυμναστικής.
Sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics