Breaking News
22 Δεκεμβρίου 2018

Ένας αγώνας καρτ που κόβει την... ανάσα. Μονομάχοι στην πίστα ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Εμμανουήλ Καραλής.

 


Οι αγώνες καρτ πάντα εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους. Μπορεί να μην είναι F1 αλλά έχουν την δική τους χάρη και τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν!

Ένας αγώνας όμως ανάμεσα σε δυο σπουδαίους αθλητές δεν μπορεί παρά να είναι πρόκληση για όλους και αξίζει να τον παρακολουθήσει κανείς.

Τα παιχνίδια Κάρντιφ – Μάντσεστερ Γιουν. και Μπαρτσελόνα – Θέλτα παίζουν στο νέο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον Εμμανουήλ Καραλή έφτιαξαν ένα... σπουδαίο video με την "μονομαχία" τους στην πίστα, που έχει πολύ δράση, πολύ γέλιο και νικητή.
Η παραγωγή είναι δική τους και το TV Show που έχουν... στήσει λέγετε «Pes Mou Allios». Το concept του show είναι να κάνουν δραστηριότες, αθλήματα και challenges... πράγματα που αρέσουν σε πολύ κόσμο.

Αξίζει να το δείτε:

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics