Breaking News
23 Φεβρουαρίου 2021

Με το βλέμμα στραμμένο στον Απόλλωνα…

 

Με προπόνηση που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (27/2) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις κινητικότητας και τεχνικής. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν ασκήσεις τεχνικής, στο πλαίσιο αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε ασκήσεις κατοχής σε μικρούς χώρους και τακτικής με τελειώματα.

Αναφορικά με τους τραυματίες, ο Γιώργος Σουρνάκης δεν προπονήθηκε. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισε ο Adrian Sardinero.

Οι Πραξιτέλης Βούρος, Απόστολος Γιάννου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Adil Nabi, Juan Neira και Vahid Selimovic έκαναν θεραπεία.Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Vajebah Sakor και Ricardo Vaz.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (24/2), στις 15:00 μετά το μεσημέρι.

Από:Πετρούτσου Μαρία

 neakriti.gr
Διαβάστε επίσης:

Απαλλάχθηκε η ΑΕΛ θα οριστεί το ματς στη Λαμία

Σήμερα 23 Φεβρουαρίου γιορτάζουν

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics