Breaking News
23 Φεβρουαρίου 2021

Πολύ καλές οι επιδόσεις του Έλληνα ιππέα στο Όρναγκο

 

Σε διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων στο Όρναγκο της Ιταλίας βρέθηκε τις δύο τελευταίες εβδομάδες ο Άγγελος Τουλούπης, ο οποίος μαζί με τα άλογά του εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του.

O Έλληνας ιππέας, που έχει ενταχθεί στο φετινό πρόγραμμα υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Λεβέντη, κατάφερε να κερδίσει τρεις πρώτες και δύο τρίτες θέσεις. Τη μεγαλύτερη νίκη του την πέτυχε στον αγώνα του CSI2* ύψους 1.40μ. με το καινούργιο του άλογο, Blue Balou 5, όπου είχε διπλή άπταιστη διαδρομή και χρόνο 39,12.

Οι άλλες δύο νίκες έγιναν στην κατηγορία των νέων ίππων 7 ετών, η πρώτη σε αγώνισμα ύψους 1.20-1.25μ. με τον Criminal Love με άπταιστη διαδρομή και χρόνο 28,56 και η δεύτερη σε αγώνισμα 1.30-135μ. με τον Darcosall de Revel με άπταιστη διαδρομή και τον καλύτερο χρόνο 60,11.

Με το ίδιο άλογο, τον Darcosall de Revel, ο Έλληνας ιππέας πήρε την 3η θέση σε αγώνισμα της κατηγορίας νέων ίππων 7 ετών ύψους 130μ.-1.35μ. με άπταιστη και χρόνο 28,90 και με τον Criminal Love ήταν επίσης 3ος σε άλλο αγώνισμα της ίδιας κατηγορίας ύψους 1.20-1.25μ. με 4 βαθμούς ποινής σε χρόνο 59,55.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο

Απαλλάχθηκε η ΑΕΛ θα οριστεί το ματς στη Λαμία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics