Breaking News
11 Μαΐου 2021

Τριαντάφυλλος Πασαλίδης και Μπόρχα Φερνάντεθ, που αγωνίζονται στον Αστέρα, βρίσκονται στη λίστα του ΟΦΗ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Μετά την εξασφάλιση της παραμονής, ο ΟΦΗ βάζει πλώρη για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, παρότι απομένει μία αγωνιστική για το φινάλε, ο αγώνας εναντίον του Παναιτωλικού το Σάββατο (15/5, 19.30) στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

 

Το πρώτο και κύριο μέλημα στην ομάδα του Ηρακλείου είναι να κλείσει το θέμα του προπονητή, αφού το θέμα της παραμονής, ή μη, του Νίκου Νιόπλια δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά.

Μεταγραφικοί στόχοι, πάντως, ήδη υπάρχουν. Έχει ήδη καταρτιστεί μια λίστα από ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον ΟΦΗ. Δύο εξ' αυτών αγωνίζονται στον Αστέρα. Ο ένας είναι ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, ο οποίος έχει κάνει εφέτος 15 συμμετοχές με τους Αρκάδες. Στην ομάδα της Τρίπολης ανήκει από το 2017, οπότε και πήρε μεταγραφή προερχόμενος από τον Αιγινιακό. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2022, αλλά δεν αποκλείεται να το λύσει και να μείνει ελεύθερος.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που εξετάζεται είναι ο 26χρονος κεντρικός χαφ, Μπόρχα Φερνάντεθ (κεντρική φωτ.). Ο Ισπανός παίζει στον Αστέρα από το καλοκαίρι του 2019, προερχόμενος από την πολωνική Miedz Legnica. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τέλος Ιουνίου κι εφέτος έχει πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές με τον Αστέρα.

Gazzetta.gr
Διαβάστε επίσης

Ιταλικό Όπεν: Αποκλεισμός για τους αδερφούς Τσιτσιπά

 

Γκιώνης: «Ήταν η πιο δύσκολη ολυμπιακή μου πρόκριση»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics