Breaking News
13 Μαΐου 2021

Το χάλκινο μετάλλιο στο τεχνικό ντουέτο καλλιτεχνικής κολύμβησης, που διεξάγεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου που γίνεται στην Βουδαπέστη κατέκτησαν η Άννα Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή.


Ελληνικό "χρώμα" είχε το βάθρο των νικητών στο τεχνικό πρόγραμμα του ντουέτου καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο πλαίσιο του 35ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Μπορεί η χώρα μας να μην έχει δηλώσει συμμετοχή στα αγωνίσματα του ντουέτου, αλλά οι δίδυμες αδελφές Άννα Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, οι οποίες εδώ και χρόνια εκπροσωπούν την Αυστρία, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο με 89,4592 βαθμούς, ξεπερνώντας τις βασικές αντιπάλους τους, τις Λευκορωσίδες Βασιλίνα Χαντόσκα και Ντάρια Κουλάγκινα, που συγκέντρωσαν 88,1958β.
Διαβάστε επίσης

Ενεργοποιήθηκε η ιστοσελίδα της Ε.Π.ΑΘΛ.Α.

 

Όλα τα ζώδια 11/05

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics