Breaking News
13 Ιουλίου 2021

NBA Finals: Αναδρομή στο 2014 και στα πρώτα βήματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Θανάσης Μαργαρίτης

Οι Μπακς μείωσαν σε 2-1 τη σειρά των NBA Finals κόντρα στους Σανς και θα παλέψουν για το 2-2 τα ξημερώματα της Πέμπτης (15/7, 04:00, Cosmote Sport4). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμα ένα ματς ο ηγέτης της ομάδας του Μιλγουόκι και με 41 πόντους οδήγησε τα «ελάφια» στο 2-1. Τι κι αν έπαιζε αμέσως μετά από τραυματισμό, αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία όταν παίζεται ο τίτλος του πρωταθλητή, όταν μία ολόκληρη σεζόν κρίνεται στα τελευταία παιχνίδια.

 Το ΝΒΑ παρουσίασε μία υπέροχη ταινία για το Game 3 των τελικών ξεκινώντας με μία αναδρομή στο παρελθόν και στο 2014, τότε που ο νεαρός Γιάννης συστήθηκε για πρώτη φορά στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Από τότε δεν ξέχασε κανείς το όνομά του. Το VIDEO ξεκινάει με δηλώσεις του Γιάννη, που στοχεύει πάντα στο να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του και να βοηθάει την ομάδα. Τότε ήθελε απλά να καρφώσει την μπάλα. Επτά χρόνια μετά έχει προσφέρει από τα πιο εντυπωσιακά καρφώματα που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Οι νικητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Λέιζερ 4,7

 

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics