Breaking News
26 Μαΐου 2023

Μέχρι τη Δευτέρα 29/05 οι δηλώσεις συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας, που έχει και φέτος αγώνες πλήρους διαβάθμισης

 

Raketes kai_mpalakiΜε τη φόρμα διεξαγωγής να δίνει το κίνητρο των επιπλέον αγώνων στα σωματεία θα διεξαχθεί το Κύπελλο Ελλάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών-γυναικών για την περίοδο 2022-2023. Η τελευταία διοργάνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην τρέχουσα σεζόν έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 03 και 04/06 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής βρίσκονται σε εξέλιξη και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 29/05 στις 4μμ (στη διεύθυνση http://app.ttscore.io/customer/24). Όπως πέρσι, που η ομοσπονδία επανέφερε τον θεσμό, έτσι και φέτος το σύστημα διεξαγωγής προβλέπει προοδευτικό νοκ άουτ με διαβάθμιση όλων των θέσεων κι αυτό επιτρέπει σε όλες τις ομάδες να δώσουν αρκετούς αγώνες. Αν μάλιστα, συμπληρωθεί η 16άδα, που είναι το όριο για τις συμμετοχές σε άνδρες και γυναίκες, τότε όλες οι ομάδες θα δώσουν από 4 ματς, στοιχείο επίσης πολύ ουσιαστικό πέρα από τον στόχο των διακρίσεων. Η κλήρωση των ταμπλό θα γίνει την Τρίτη 30/05 νωρίς το απόγευμα από την Τεχνική Επιτροπή της ομοσπονδίας.

Η γενική προκήρυξη σημειώνει ότι δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας έχουν 8 ομάδες, που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση μέσα από το Τοπικό Κύπελλο, σε όποια από τις Περιφέρειες διοργανώθηκε και άλλες 8, οι οποίες προκύπτουν από τον ελληνικό πίνακα αξιολόγησης, που ισχύει την ημέρα λήξης δηλώσεων συμμετοχής. Ομάδες, που δεν συμμετείχαν στο Τοπικό Κύπελλο, διεκδικούν την παρουσία τους στο Κύπελλο Ελλάδας μόνο με την αξία τους στην κατάταξη. Αναφέρεται επίσης στην προκήρυξη ότι ο ελάχιστος αριθμός ομάδων, ώστε να γίνουν οι αγώνες, είναι 8 για το Κύπελλο ανδρών και 6 για το Κύπελλο γυναικών.


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Χανιώτικη υπόθεση ήταν το αγώνισμα της σφαιροβολίας στο διεθνές μίτινγκ της Λεμεσού

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics