Breaking News
07 Αυγούστου 2019

Έδειξαν την κλάση τους οι Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής στις τρεις τελευταίες ιστιοδρομίες του παγκοσμίου πρωταθλήματος 470 της Ενοσίμα και μετά τις πρώτες πέντε κούρσες η Ελλάδα είναι μέσα στις χώρες που εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

 

Συγκεκριμένα στις τρεις τελευταίες κούρσες οι Ολυμπιονίκες μας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και τερμάτισαν 7,4 και 3 αντίστοιχα. Έτσι, με 27 βαθμούς ανέβηκαν στην 12η θέση της γενικής βαθμολογίας των 52 σκαφών.

Σαν χώρα η Ελλάδα είναι 3η πίσω από την Ουγγαρία και την Τουρκία. Προκρίνονται οι πρώτες τέσσερις χώρες από αυτές, βέβαια, που δεν έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Οι 8 χώρες που έχουν πάρει την πρόκριση είναι οι Γαλλία, Ισπανία, Σουηδία, Αυστραλία, ΗΠΑ, Ιταλία, Μ. Βρετανία και Νέα Ζηλανδία.

Οι Β. Παπουτσόγλου – Ι. Ορφανός είναι 40οι με 68 βαθμούς.

Στις γυναίκες οι Μ. Μπόζη - Ρ. Κλωναρίδου πάνε αρκετά καλά και βρίσκονται στην 9η θέση με 39 βαθμούς σε σύνολο 39 σκαφών. Στις τρεις τελευταίες κούρσες τερμάτισαν 14, 4 και 6 αντίστοιχα.

Οι Α. Σπανάκη - Μ. Παπαδοπούλου είναι 33ες με 113 βαθμούς.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics