Breaking News
09 Αυγούστου 2019

Οι Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής όχι μόνο εξασφάλισαν την πρόκριση της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, αλλά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 470 της Ενοσίμα βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

 

Στις τρεις τελευταίες ιστιοδρομίες οι Ολυμπιονίκες μας ήταν εντυπωσιακοί. Τερμάτισαν 5,2,3, αντίστοιχα και μετά από 11 κούρσες ανέβηκαν στην 3η θέση της γενικής βαθμολογίας των 52 σκαφών με 48 βαθμούς.

Για το μετάλλιο θα γίνει μάχη στον αυριανό medal race με τους 4ους Γάλλους Κ. Πεπονέ – Τζ. Μιόν (επίσης 48 βαθμοί) και τους 5ους Σουηδούς Α. Ντάλμπεργκ – Φ. Μπέργκστρομ (52 βαθμοί).

Προηγούνται οι Ισπανοί Ζ. Χαμάρ – Ν. Ροντρίγκεζ με 23 βαθμούς και ακολουθούν οι Αυστραλοί Μ. Μπέλχερ – Ο. Ράιαν με 24 βαθμούς.

Οι Β. Παπουτσόγλου – Ι. Ορφανός είναι 37οι με 136 βαθμούς.

Στις γυναίκες οι Μ. Μπόζη - Ρ. Κλωναρίδου βρίσκονται στην 11η θέση με 112 βαθμούς σε σύνολο 39 σκαφών. Οι Α. Σπανάκη - Μ. Παπαδοπούλου είναι 35ες με 322 βαθμούς.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics