Breaking News
11 Αυγούστου 2019

Με μια 4η, μια 5η και μια 6η θέση ολοκληρώθηκε για τα ελληνικά κουπιά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο μακρινό Τόκιο , στο κωπηλατοδρόμιο που του χρόνου το καλοκαίρι θα φιλοξενήσει την Ολυμπιακή ρεγκάτα του 2020.



Πολύ μεγάλη κούρσα που τις έφερε μια ανάσα από το βάθρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πραγματοποίησαν στον τελικό της δικώπου άνευ οι Ισμήνη Νόνη και Αθηνά Δίτσιου. Το ελληνικό πλήρωμα αν και πέρασε τα πρώτα 500μ. στην 6ηθέση ανέβασε ρυθμούς και σταθεροποιήθηκε στην πρώτη τετράδα.

Εκεί πάλεψε με την βάρκα της Γερμανίας για το χάλκινο μετάλλιο χωρίς τελικά να τα καταφέρει παραμένοντας στην 4ηθέση ως το φινάλε τερματίζοντας σε 7.56.99 ενώ οι Γερμανίδες ανέβηκαν στο βάθρο με χρόνο 7.52.66.

Παρόλα αυτά τα δυο κορίτσια έκαναν την υπέρβασή τους αφού πριν τρεις μήνες τον περασμένο Μάιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων είχαν καταλάβει την 6ηθέση. Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Τσεχία (7.42.98) και το ασημένιο η Κίνα (7.48.80) .

powered by Rubicon Project
Ένα κακό ξεκίνημα κόστισε στην τετράκωπο άνευ των εφήβων την δυνατότητα να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Τόκιο.

Οι Λεωνίδας Τζουμεζης-Λεωνίδας Παλαιοπάνος-Δημήτρης Ζωγράφος-Θόδωρος Λαπικοφ έμειναν πολύ πίσω από την εκκίνηση της κούρσας με αποτέλεσμα να μην μπορούν στη συνέχεια να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τα υπόλοιπα πληρώματα που ήταν στη ζώνη τον μεταλλίων.

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να περάσουν το πλήρωμα των Ηνωμένων Πολιτειών και να κατακτήσουν τελικά την 5ηθέση με χρόνο 6.27.18 Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Γερμανία (6.18.25) , το ασημένιο η Μ.Βρετανία (6.19.75)και το χάλκινο η Ιταλία (6.21.08).

Η ελληνική παρουσία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο μακρινό Τόκιο έκλεισε με την κατάκτηση της 6ηςθέση από το πλήρωμα του διπλού σκιφ με τις Ευαγγελία Φράγκου και Ευαγγελία Αναστασιάδου.

Τα δυο κορίτσια πέρασαν στην 5ηθέση από τα πρώτα 500μ. όπως και στα μισά της κούρσας. Τελικά ο τερματισμός τις βρήκε στην 6ηθέση. Το χρυσό κατέκτησε η Ολλανδία , το ασημένιο η Κίνα, και το χάλκινο η Λιθουανία.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics