Breaking News
19 Σεπτεμβρίου 2019

Κοντά στον στόχο της εισόδου στον τελικό του συνθέτου ομαδικού στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα η Κελαϊδίτη.

 

Με άλλη μία επιτυχημένη εκτέλεση συνέχισε η Ελένη Κελαϊδίτη την προσπάθειά της για είσοδο στον τελικό του σύνθετου ατομικού, στο προ-Ολυμπιακό Παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής που διεξάγεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν (16-22 Σεπτεμβρίου).

Η Ελένη ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα «Βwinners: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», στο οποίο η bwin υποστηρίζει νεαρούς αθλητές που αγωνίζονται να κερδίσουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η 19χρονη πρωταθλήτρια βρίσκεται πλέον στην 21η θέση της προσωρινής κατάταξης στο σύνθετο ατομικό με 57,675 βαθμούς, ενώ απομένει να αγωνιστεί στις κορύνες, όπου έχει τη δυνατότητα να «πιάσει» την υψηλότερη βαθμολογία της και να εξασφαλίσει την παρουσία της στο «τοπ 24».

Οι τρεις καλύτερες βαθμολογίες κάθε αθλήτριας στα τέσσερα όργανα θα ληφθούν υπόψη για να προκύψει η 24άδα των φιναλίστ του σύνθετου ατομικού, οι οποίες την Παρασκευή (21/09) θα αγωνιστούν ξανά, από μηδενική βάση, για να διεκδικήσουν τα 16 Ολυμπιακά εισιτήρια για το «Τόκιο 2020».

Στην κορδέλα αγωνίστηκαν από ελληνικής πλευράς και οι δύο νεαρότερες και πρωτοεμφανιζόμενες στον θεσμό αθλήτριες, η 16χρονη Ιωάννα Μαγοπούλου (14,650 β.) και η 17χρονη Μαρία Δερβίση (14,250 β.), οι οποίες έδειξαν επίσης δείγματα της αξίας τους και κέρδισαν το χειροκρότημα των θεατών.

Ο προκριματικός του ατομικού ολοκληρώνεται την Πέμπτη στο στάδιο “Milli Gimnastika Arenasi”, όπου οι τρεις Ελληνίδες αθλήτριες (Κελαϊδίτη, Μαγοπούλου, Δερβίση) θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους στις κορύνες (15:05 - 16:50).
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics