Breaking News
12 Μαΐου 2020

H διαδικασία πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο άλλαξε λόγω της πανδημίας COVID 19 και τη μετάθεση κατά ένα χρόνο των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

Όλες οι θέσεις που έχουν ήδη εξασφαλιστεί για το Τόκιο 2020 παραμένουν στις χώρες που τις κέρδισαν και εξαρτάται από την κάθε χώρα να επιλέξει τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες.

Έχουν ήδη απονεμηθεί 87 από τις 128 προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και 93 από τις 140 θέσεις για τους Παραολυμπιακούς.

Δεν θα πραγματοποιηθούν άλλοι προκριματικοί αγώνες το 2020. Όπου είναι δυνατόν, οι αγώνες που είχαν προγραμματιστεί στην αρχική διαδικασία για το 2020 θα προγραμματιστούν εκ νέου το 2021. Αυτό δεν ισχύει για τον τελικό προκριματικό αγώνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το οποίο τώρα προγραμματίζεται να διεξαχθεί ως ξεχωριστή εκδήλωση πριν από τον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Παρίσι της Γαλλίας. Ένα πλήρες πρόγραμμα για τη σεζόν του 2021 θα ανακοινωθεί όταν αρχίσουν να χαλαρώνουν οι περιορισμοί στα ταξίδια και τις εκδηλώσεις.

Για περισσότερες  λεπτομέρειες διαβάστε εδώ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics