Breaking News
10 Απριλίου 2021

Με μία τρομερή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο αδιάφορος Βόλος «καθάρισε» τον Παναιτωλικό και επικράτησε με 3-1, βάζοντας σε μπελάδες την ομάδα του Αγρινίου που πλέον κινδυνεύει να πέσει μέχρι και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
 Εξαιρετικός Βόλος στο Πανθεσσαλικο Στάδιο, με την ομάδα του Άνχελ Λόπες να «καθαρίζει» τον Παναιτωλικό μέσα σε ένα ημίχρονο και να επικρατεί με 3-1 για την 3η αγωνιστική των play out της Super League.

 Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, σκόραραν με το… καλημέρα και έβαλαν «ταφόπλακα» στους φιλοξενούμενους όταν εκείνοι κατάφεραν να μειώσουν. Διαχειρίστηκε το δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος και δεν άφησε πολλά περιθώρια στην ομάδα του Τραϊναού Δέλλα που μπαίνει σε ακόμη δυσκολότερη θέση, καθώς παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και σε περίπτωση που η ΑΕΛ δεν ηττηθεί στο Περιστέρι θα πέσει στην τελευταία θέση!

Πρώτη νίκη στα play out για την ομάδα του Λόπες που παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας, με την ομάδα του Ισπανού να μην έχει… γευτεί ακόμη την ήττα σε αυτά τα πρώτα τρία παιχνίδια. Χωρίς νίκη ο Παναιτωλικός, που μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία…
Μόλις τρία λεπτά χρειάστηκαν στον Βόλο για να πάρει κεφάλι στο σκορ και να βάλει στα… βαθιά τον Παναιτωλικό από νωρίς, με τον Ριένστρα να γράφει το 1-0. Ο 28χρονος άσος βρέθηκε στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή και με ένα σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή «εκτέλεσε» τον Κνετ.

Πριν καλά, καλά συμπληρωθούν 15 λεπτά, οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ. Μετά από έλεγχο του VAR η ομάδα του Λόπες κέρδισε πέναλτι, το οποίο ο Μπουένο εκτέλεσε σωστά, με τον Βόλο να γράφει το 2-0 και να παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα για το «τρίποντο».

Ο Παναιτωλικός άρχισε να πιέζει ωστόσο και κατάφερε να βρει το γκολ που έψαχνε πριν από την ανάπαυλα, με τον Βέργο να γράφει το 2-1 στο 37ο λεπτό και να ξαναβάζει στο παιχνίδι την ομάδα του Αγρινίου. Μάλιστα στην αμέσως επόμενη φάση η ομάδα του Δέλλα λίγο έλειψε να ισοφαρίσει.

Και εκεί που έμοιαζε πως ο Παναιτωλικός βρήκε ρυθμό, ο Βόλος βρήκε τρίτο γκολ και έβαλε… ταφόπλακα στα όνειρα ανατροπής των φιλοξενούμενων. Σκόρερ ο Μήτογλου στο 42ο λεπτό, με τον 21χρονο να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος είχε τον έλεγχο, ωστόσο ο Παναιτωλικός κατάφερε να βρει μερικές καλές στιγμές με τον Βέργο που είχε και δοκάρι στα τελευταία λεπτά. Η ομάδα του Αγρινίου δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο, γνωρίζοντας έτσι την ήττα. Μία ήττα που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στο τέλος της σεζόν, καθώς σε περίπτωση που η ΑΕΛ πάρει έστω και έναν βαθμό σήμερα στο Περιστέρι, τότε ο Παναιτωλικός θα πέσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας!

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Τέκιο, Κρητικός(84′ Σάντσες), Ριένστρα, Νίνης, Μπουένο(57′ Ρενάτο Σάντος), Μπαρτόλο(74′ Κιάκκος), Περέα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τρ. Δέλλας) : Κνετ, Περέιρα(74′ Γιάκολις), Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης(53′ Ντάλσιο), Μεντίνα(53′ Μανθάτης), ΕΝτινγκά, Ταχαρ, Αριγίμπι(74′ Ντουάρτε), Μεντόζα(53′ Καρέλης), Ντίας, Βέργος
to10.gr
Διαβάστε επίσης

Football League: Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Κουτσιανικούλης από τα παλιά, γκολ η Δόξα [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics