Breaking News
28 Ιουνίου 2022

Συντάκτης Αντώνης Τσιράκης
Αντώνης Τσιράκης


Ο ΟΦΗ έχει επιλέξει μία συγκεκριμένη πολιτική και θα φανεί στην πορεία εάν θα του βγει.

Οι διακοπές στον ΟΦΗ τελείωσαν, τα εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις ξεκίνησαν και ακολουθεί η πρώτη προπόνηση. Δεν θα είναι ανοιχτή την Τετάρτη (29/6) λόγω κάποιων απρόοπτων. Ωστόσο, εκείνο που συζητιέται είναι πως οι Κρητικοί ξεκινούν χωρίς ούτε ένα νέο πρόσωπο.

Πρόκειται για έναν συνδυασμό επιλογών και συγκυριών. Ο ΟΦΗ έχει επιλέξει να κυνηγήσει κάποιες δύσκολες περιπτώσεις. Αυτό σημαίνει πως χρειάζονται χρόνος, υπομονή και χρήματα. Παίκτες με αρκετά υψηλό κασέ τώρα, αργότερα θα έχουν αισθητά μικρότερο.

Στο Ηράκλειο έχουν πάρει απόφαση να περιμένουν για κάποιους. Θεωρούν πως αξίζει. Στην περίπτωση του Λουίζ Φελίπε μάλλον αυτό δεν θα βγει. Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι επίσης μία χρονοβόρα υπόθεση. Γι’ αυτό εξετάζονται και εναλλακτικές.

Ταυτόχρονα έχουν βρεθεί κάποιοι στόχοι εκτός Ελλάδας. Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται ένας εξτρέμ και ένας επιθετικός. Είναι θέμα επιλογής η αναμονή. Όλο αυτό ενέχει σημαντικό ρίσκο. Από τη μία γιατί χάνονται και άλλοι στόχοι, από την άλλη γιατί πάει πίσω ο προγραμματισμός με κίνδυνο να μην καταλήξουν σε συμφωνία οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Στόπερ, αριστερό μπακ, δεξί υπό προϋποθέσεις, χαφ για να καλυφθεί το κενό του Γκαγέγος, εξτρέμ και φορ είναι οι βασικές μεταγραφικές επιθυμίες. Πολλά θα εξαρτηθούν και από το πόσοι ακόμα θα αποχωρήσουν. Μπορεί, για παράδειγμα, να το έλυσε ο Λυμπεράκης, αλλά Καμάου και Φαν Ντάινεν προς το παρόν δεν έχουν πράξει κάτι αντίστοιχο, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει και του Ουές.
sportime.gr
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 27/06/2022 [vid]

 

 

 

Μεσογειακοί Αγώνες: Ιστορικό χάλκινο μετάλλιο για την εθνική ομάδα ανδρών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics