Breaking News
01 Μαρτίου 2021

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το μεγάλο όνειρο κάθε αθλητή.

 

Η συμμετοχή και μόνο στην κορυφαία διοργάνωση αποτελεί ύψιστη τιμή, αλλά ακόμα μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία να διεκδικήσεις μια θέση στο βάθρο και να φορέσεις στο στήθος ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.

Για τον Κρίστιαν Γκολομέεβ, όμως, το όνειρο τείνει να γίνει εφιάλτης. Ο κορυφαίος Ελληνας κολυμβητής αποκάλυψε ότι η προσπάθειά του για διάκριση στο Τόκιο κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα, καθώς πρέπει να παρουσιαστεί στις 18 Μαρτίου για να πραγματοποιήσει την στρατιωτική του θητεία.

Από την Αμερική, όπου βρίσκεται και προπονείται ο Γκολομέεβ που θεωρείται κι ενός εκ των φαβορί για μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο ζήτησε τη βοήθεια τόσο του υπουργού Εθνικής Αμύνης Νίκου Παναγιωτόπουλου, όσο και του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για να δοθεί λύση στον εφιάλτη που ζει το τελευταίο διάστημα:

«Γνωρίζω ότι ο κ. Αυγενάκης, ως υφυπουργός Αθλητισμού έχει δώσει μεγάλη μάχη για τους αθλητές. Γνωρίζω επίσης από συναθλητές μου και Ολυμπιονίκες ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος εκτιμάει την προσφορά μας στην πατρίδα, είναι κοντά στον Αθλητισμό και στις αρχές που πρεσβεύει. Ευελπιστώ κι εύχομαι να δουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και να δοθεί άμεσα μια λύση» δήλωσε ο Κρίστιαν Γκολομέεβ.

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ μάλιστα τόνισε πως το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας στο αίτημά του για αναβολή λόγω ότι είναι μέλος της Ολυμπιακής ομάδας του Τόκιο απάντησε ότι: «δεν δύναται να εξεταστεί το αίτημά του τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθότι δεν βρίσκει έρεισμα σε διατάξεις της κείμενης στρατολογικής νομοθεσίας»

onsports.gr

Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics