Breaking News
10 Μαΐου 2021

Σε εξαιρετικά δύσκολη βαθμολογική και οικονομική θέση βρίσκεται η Φένλο του Γιώργου Γιακουμάκη και ο Έλληνας επιθετικός μπορεί να δώσει τη λύση.

Μπορεί ο Γιώργος Γιακουμάκης να σκόραρε 25 γκολ με τη Φένλο και να έχει μπροστά του ακόμα δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό το σενάριο αυτά να μην αποδειχθούν αρκετά για την παραμονή της ομάδας του στην κατηγορία.

Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άγιαξ, ματς που θεωρείται χαμένο από χέρι και κατόπιν θα φανεί αν έχουν απομείνει βαθμολογικές πιθανότητες για να παραμείνει στην Eredivisie.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «vi.nl», ο Έλληνας επιθετικός είναι πολύ πιθανό να σώσει τη Φένλο με άλλον τρόπο.

Αυτός δεν είναι άλλος από το ενδεχόμενο πώλησης του 26χρονου επιθετικού, που εκτός απροόπτου θα αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και θέλοντας να εκμεταλλευθεί τα «θαύματα» που έχει κάνει ο Έλληνας φορ, είναι φυσικά ανοιχτή για την παραχώρησή του αντί ενός αξιοσέβαστου ποσού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ποσό που αξιώνει η Φένλο κυμαίνεται στα 6-10 εκατ. ευρώ, με το συμβόλαιο του παίκτη να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, ενώ υπάρχει οψιόν για την ανανέωσή του για ακόμα ένα έτος.

Ενδιαφέρον για τον Γιακουμάκη έχει προκύψει από την Αγγλία (Premier League και Championship), Γερμανία, Τουρκία και Κατάρ, αν και επιθυμία του ποδοσφαιριστή θα ήταν να μείνει στην Ολλανδία. Αυτή τη στιγμή, πάντως, δεν έχει διαπιστωθεί ενδιαφερόμενος από την Eredivisie για την απόκτησή του.

Δείτε όλα τα φετινά γκολ του Γιακουμάκη:
Πηγή:sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο για την Κατερίνα Στεφανίδη

 

Όλα τα ζώδια 10/05

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics