Breaking News
30 Ιανουαρίου 2017

 

Μπαίνοντας πια στην τρίτη της σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, η Suzuki θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, να γίνει ο μόνιμος "βραχνάς" των Honda - Yamaha.

Μόνο νίκες θέλει φέτος ο Iannone.

Μπαίνοντας πια στην τρίτη της σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, η Suzuki θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, να γίνει ο μόνιμος "βραχνάς" των Honda - Yamaha. Η Suzuki επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία των MotoGP το 2015 με νέα ομάδα και ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα (GSX-RR), έχοντας αφήσει πίσω την εποχή της πρώτης 4χρονης απόπειρας (GSV-R) που δεν στέφθηκε με επιτυχία.

 

Και η αλήθεια είναι πως σε αυτήν την διετία κατάφερε βήμα βήμα να φτάσει στο σημείο να παλεύει για θέσεις στο βάθρο με μεγάλη συχνότητα αλλά και να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκης σε αυτή τη δεύτερη θητεία της στην 4χρονη εποχή.

Μπαίνοντας πια στην τρίτη της σεζόν θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, να γίνει ο μόνιμος... βραχνάς των Honda - Yamaha παλεύοντας σε μόνιμη βάση για την πρώτη τριάδα.

Με νέο δίδυμο αναβατών και μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα η οποία πέρσι στα χέρια του Maverick Vinales πρωταγωνίστησε με αποκορύφωμα τη νίκη στο Silverstone, το ιαπωνικό εργοστάσιο θέλει να κάνει το επόμενο βήμα διεκδικώντας σε μόνιμη βάση θέση στο βάθρο.

H παρουσίαση της ομάδας και της νέας GSX-RR 1000cc πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/1 στη Μαλαισία, λίγες ώρες πριν την έναρξη των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης.


Μπορεί ο ιδιαίτερα ταλαντούχος κύριος Vinales να αναχώρησε για άλλες... πολιτείες (Yamaha), ωστόσο ο Davide Brivio κινήθηκε αστραπιαία για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Andrea Iannone, ενός αναβάτη με αδιαμφισβήτητο ταλέντο και πλούσια εμπειρία, που διψά για διακρίσεις. Δίπλα του θα έχει τον 21χρονο πρωτοεμφανιζόμενο στην κατηγορία, Alex Rins, που προσλήφθηκε στη θέση του Aleix Espargaro. Ενθουσιασμένος και αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν ο Davide Brivio οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας του.

«Έχουμε ωριμάσει πάρα πολύ από την αρχή αυτού του project το οποίο είναι αρκετά νέο, καθώς ξεκίνησε προ διετίας. Είμαστε μια οικογένεια, έχουμε δύο νέους αναβάτες στους οποίους πιστεύουμε πολύ και ο στόχος μας είναι να γινόμαστε πάντα πιο δυνατοί και πιο ανταγωνιστικοί. Η νίκη που πετύχαμε πέρσι πρέπει να αποτελέσει το σημείο εκκίνησης. Η Suzuki έχει μια τεράστια ιστορία και εμείς θέλουμε να τη συνεχίσουμε επαναφέροντας την εταιρεία στην κορυφή».

«Έχω προετοιμαστεί πολύ καλά, η υποδοχή που μου έκανε η ομάδα είναι φανταστική και είμαι εδώ για να πάω όσο πιο γρήγορα γίνεται», σχολίασε από την πλευρά του ο "Maniac" Αndrea Iannone. «Συνάντησα μια πολύ θετική ατμόσφαιρα στην ομάδα, με πολύ συμπαθητικά παιδιά. Η μοτοσυκλέτα από την πρώτη στιγμή στις δοκιμές της Valencia μου έκανε εξαιρετική εντύπωση, ιδιαίτερα η ποιότητα του πλαισίου. Ταιριάζει πολύ στο οδηγικό μου στυλ», πρόσθεσε ο 28χρονος Ιταλός που αναφέρθηκε και στους στόχους του ενόψει της νέας σεζόν: «Θέλω να νικήσω αγώνες. Γι' αυτό το λόγο είμαι εδώ. Υο επίπεδο είναι υψηλό, γνωρίζω ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά όλοι μας δίνουμε το μάξιμουμ για να πετύχουμε αυτό το στόχο».


Ο Alex Rins από την πλευρά του, έχοντας αφήσει πίσω του το άσχημο ατύχημα που είχε στις δοκιμές της Valencia, στην πρώτη του επαφή με την GSX-RR, θα χρειαστεί μια περίοδο προσαρμογής καθώς προέρχεται από τη Moto2. Στη Suzuki πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του 21χρονου Καταλανού οδηγού γι' αυτό άλλωστε και επέλεξαν να επενδύσουν πάνω του.

«Εκ πρώτης όψεως η ομάδα είναι φανταστική, όπως και η συμπεριφορά των ανθρώπων. Η μοτοσυκλέτα είναι φοβερή και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα είναι μια φανταστική χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας θα μάθουμε πολλά και αυτός είναι ο στόχος μας από την αρχή. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο γκαράζ και να συναντήσω τη νέα μου οικογένεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics