Breaking News
26 Φεβρουαρίου 2020

Οι επιδόσεις των Βύρωνα Κοκκαλάνη, Αγγελικής Σκαρλάτου, Ιωάννας Σίρτη, Βασιλείας Καραχάλιου και Αθανασίας Φακίδη στα παγκόσμια πρωταθλήματα ιστιοπλοϊας RSX και Laser Radial αντίστοιχα.

 

Ιστιοπλοϊα: Τα αποτελέσματα των Ελλήνων αθλητών στα Παγκόσμια πρωταθλήματα RSX και Laser Radial
Σπορ

Βύρωνας Κοκκαλάνης

Παγκόσμιο πρωτάθλημα

βαθμοί

Τερματισμός

βαθμολογία

Αγγελική Σκαρλάτου

Ιωάννα Σίρτη

θέση

Βασιλεία Καραχάλιου

Αθανασία Φακίδη
Πολύ καλά ξεκίνησε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX του Σορέντο στην Αυστραλία. Στις τρεις πρώτες κούρσες ο Ελληνας πρωταθλητής τερμάτισε 9, 4, 1 αντίστοιχα και με 14 βαθμούς είναι 6ος στην γενική βαθμολογία των 70 σκαφών.

Προηγείται ο Γάλλος Π. Λ. Κογκ με 4 βαθμούς και ακολουθούν ο Ολλανδός Κ. Μπαντλόε με 5β. και ο επίσης Γάλλος Τ. Γκογιάρ με 11 βαθμούς.

Στις γυναίκες τρέχουν 46 σκάφη και η Αγγελική Σκαρλάτου είναι 32η με 93 βαθμούς (36, 23, 34), ενώ η Ιωάννα Σίρτη βρίσκεται στην 44η θέση με 134 βαθμούς (44, 43, δεν τερμάτισε).

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ, που επίσης διεξάγεται στη Μελβούρνη, η Βασιλεία Καραχάλιου τερμάτισε 14η στην τρίτη ιστιοδρομία και με 22 βαθμούς είναι 7η σεσύνολο 105 σκαφών.

Πρώτη είναι η Α.Μ. Ρίντομ από τη Δανία με 6β. και ακολουθούν η Ολλανδέζα Μ. Μπαουμίστερ με 7β. και η Ελβετίδα Μ. Ζαγιέ με 9 βαθμούς.

Η Αθανασία Φακίδη κατέλαβε την 39η θέση και με 94 βαθμούς είναι 66η.

fosonline.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics