Breaking News
24 Φεβρουαρίου 2021

Πρόκειται για την ισπανική μπύρα «Estrella Galicia»


 Την έναρξη της συνεργασίας της με την ισπανική μπύρα χωρίς αλκόολ «Estrella Galicia» ανακοίνωσε η Ferrari, αφού όπως έγινε γνωστό εκείνη προστέθηκε στους νέους χορηγούς της ομάδας.

Από την πλευρά του ο διευθυντής της ιταλικής ομάδας Ματία Μπινότο, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή τη συμφωνία, καθώς οι δύο πλευρές μοιράζονται πολλές κοινές αξίες, όπως τον σεβασμό στην παράδοση, και την τέχνη της παραγωγής ενός ποιοτικού προϊόντος.

«Χαιρόμαστε για τη νέα συνεργασία με την Estrella Galicia 0,0, μία ανερχόμενη μάρκα στον παγκόσμιο κλάδο της ζυθοποιίας. Η Estrella Galicia 0,0 είναι εκτός των άλλων εδώ και πολλά χρόνια παρούσα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό (π.χ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας) και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους νέους αγωνιζόμενους, κάτι που αποτελεί άλλο ένα κοινό σημείο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο διευθύνων σύμβουλος της «Estrella Galicia», Ιγκνάσιο Ριβέρα, ο οποίος είπε:

«Ο δεσμός μας βασίζεται σε κοινές αξίες όπως το πάθος, η επιδίωξη για κορυφαίες επιδόσεις και η παραδοσιακή μας επιδεξιότητα. Πρόκειται για την πιο επιτυχημένη ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς στη Formula 1, με την οποία θα βιώσουμε από κοινού «σπουδαίες στιγμές».

Τέλος την ισπανική εταιρεία έσπευσε να ευχαριστήσει μέσω twitter κα ο οδηγός της Scuderia Κάρλος Σάινθ.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

 Τάιγκερ Γουντς: Σοκαριστικό τροχαίο για τον θρύλο του γκολφ [vid]

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics