Breaking News
12 Μαΐου 2021

ΑΕυρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου: Μέτρια εμφάνιση από τον Έλληνα πρωταθλητή που δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό
Γιάννης Κορακής

 

Την 30ή θέση στον Προκριματικό των καταδύσεων από 1 μ. τραμπολίνο πήρε ο Θεόφιλος Αυθίνος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, στη Βουδαπέστη, την Τετάρτη (12/5) το μεσημέρι. Ο 19χρονος Έλληνας καταδύτης, με μέτρια εμφάνιση, δεν κατάφερε να πλασαριστεί στα ψηλά της κατάταξης (μετείχαν 32), βαθμολογήθηκε για τις έξι βουτιές του συνολικά με 221,20 και φυσικά δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος, που γίνεται το βράδυ (20:30) και μετέχουν οι 12 πρώτοι.

Τα αποτελέσματα του προκριματικού του 1 μ. τραμπολίνο μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Η προσπάθεια για τις ελληνικές καταδύσεις συνεχίζεται αύριο Πέμπτη (13/5) στο αγώνισμα των συγχρονισμένων καταδύσεων από 3 μ. τραμπολίνο με τους Νίκο Μόλβαλη / Θάνο Τσιρίκο. Γίνεται απευθείας τελικός και ξεκινάει στις 20:30 (ώρα Ελλάδας).

sports3.gr
Διαβάστε επίσης

 Το “39ου Ράλλυ Κένταυρος” στις 5 και 6 Ιουνίου

 

Formula 1 – Φέτελ – Αλόνσο: Έξι παγκόσμια πρωταθλήματα στη μιζέρια…

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics