Breaking News
16 Οκτωβρίου 2021

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιαδης συνόδευσε τη Σοφία Σακοράφα, πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) και βουλεύτρια του ΜέΡΑ25, κατά την επίσκεψη της στις πληγείσες περιοχές του Αρκαλοχωρίου.

 

Ο κ. Λογιάδης και η κα Σακοράφα επισκέφτηκαν την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου και τον Σεβασμιώτατο κ.κ. Ανδρέα.

Κατά την περιοδεία τους στα χωριά, συνάντησαν και συνομίλησαν με τον κόσμο, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση τους.

Ο κ. Λογιάδης τόνισε την αναγκαιότητα για άμεσες παρεμβάσεις και μείωση του χρόνου καταβολής των οικονομικών ενισχύσεων για την αποζημίωση νοικοκυριών και επιχειρήσεων που επλήγησαν στις περιοχές, για να μη ξεριζωθούν οι άνθρωποι από τον τόπο τους και τις επιχειρήσεις τους.
Διαβάστε Επίσης

Συνέντευξη του προέδρου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Κώστα Παπαγεωργίου στο περιοδικό Swaythling Club

 

 

 

Όλα τα ζώδια 16/10

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics