Breaking News
21 Σεπτεμβρίου 2016

Κριός
Επικοινωνιακή και τυχερή μέρα, ίσως λάβετε κάποια καλά νέα, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Δία φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και καλές γνωριμίες. Κάποιοι άνθρωποι δείχνουν το καλό τους πρόσωπο και σας ευεργετούν. Μέρα επίσης με μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα.

Αρκετές μετακινήσεις. Το βράδυ προσέξτε κάποιες παρεξηγήσεις στην επικοινωνία αλλά και τις αυταπάτες.
Ταύρος
21/09/2016
Ταύρος
Αρκετά καλή μέρα για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας, με τη θετική όψη Σελήνης-Δία να φέρνει καλές εξελίξεις, ανοίγματα και έσοδα, ενώ μπορεί να κάνετε και ωραία ψώνια. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Ευκαιρία να απολαύσετε τη ζωή, το καλό φαγητό, τις αισθήσεις. Το βράδυ ωστόσο προσέξτε κάποια μπερδέματα με φίλους ή γνωστούς.
Δίδυμοι
21/09/2016
Δίδυμοι
Το ζώδιό σας θα διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ η τυχερή όψη που κάνει με τον ευεργέτη Δία φέρνει κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, σε θέματα προσωπικά, ερωτικά, παιδιών, επιχειρηματικά ή άλλα. Περνάτε καλά, διασκεδάζετε, κάνετε αυτά που θέλετε. Το βράδυ ωστόσο προσοχή σε θολούρα, ψέματα, μπερδέματα.
Καρκίνος
21/09/2016
Καρκίνος
Η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται, ειδικά σήμερα με το ευεργετικό τρίγωνο Σελήνης-Δία να ανοίγει τη μέρα με αισιοδοξία, με αίσθημα ανανέωσης και με ευχάριστες εξελίξεις. Εύνοια σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων – οι δικοί σας σας βοηθούν ή σας δίνουν χαρά. Πνευματικό “άνοιγμα”, αίσθημα προστασίας. Πιθανή καρποφορία παλιών κόπων.
Λέων
21/09/2016
Λέων
Λόγω της τυχερής όψης Σελήνης-Δία, είναι πιθανό η μέρα να ξεκινήσει ευχάριστα, με κάποια καλά νέα ή συναντήσεις και γνωριμίες. Κοινωνική μέρα, με ευκαιρίες να δείτε φίλους και γνωστούς, ενώ κάποια άτομα του κύκλου σας λειτουργούν ευεργετικά. Εύνοια στη δικτύωση, σε επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες. Το βράδυ ωστόσο προσέξτε πρόσκαιρες παρεξηγήσεις.

Παρθένος
21/09/2016
Παρθένος
Καλή μέρα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, με την τυχερή όψη Σελήνης-Δία να βελτιώνει τα έσοδα και να φέρνει θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο. Πιθανόν άτομα εξουσίας να λειτουργούν ευεργετικά. Ωραίες αγορές που σας ενθουσιάζουν. Το βράδυ μπορεί να υπάρξει μπέρδεμα και θολούρα, ενώ προσοχή χρειάζεται σε ψέματα.
Ζυγός
21/09/2016
Ζυγός
Ο τυχερός Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας ενεργοποιείται θετικά σήμερα απ' τη Σελήνη, κι έτσι δείχνει σημάδια των δώρων που έχει να σας προσφέρει για ένα χρόνο. Πιθανές κάποιες καλές εξελίξεις σήμερα – ανοίγματα, επιτυχίες, δημοφιλία, γνώσεις, επίτευξη στόχων, αίσθημα ελευθερίας και αισιοδοξία. Το βράδυ προσέξτε τη διαστρέβλωση ορισμένων γεγονότων.
Σκορπιός
21/09/2016
Σκορπιός
Ανεβασμένη η ψυχολογία σας σήμερα με τη θετική όψη Σελήνης-Δία, η οποία σάς ξεμπλοκάρει, ενώ προσφέρει εύνοια και σε θέματα οικονομικά – δέχεστε μια ενίσχυση ή καρποφορούν ορισμένες προσπάθειές σας. Ανεβασμένος και ο ερωτισμός – ωραίες ιδιωτικές στιγμές. Το βράδυ προσέξτε κάποιες παρεξηγήσεις, κυρίως στα ερωτικά ή με τα παιδιά.
Τοξότης
21/09/2016
Τοξότης
Κοινωνική κι ευχάριστη η σημερινή μέρα, με ωραίες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Δία φέρνει ανθρώπους ευεργετικούς και καλούς κοντά σας, είτε είναι συνεργάτες ή φίλοι ή έρωτες. Ανακτάτε τη πίστη και την αισιοδοξία σας. Το βράδυ χρειάζεται μια προσοχή στη σύγχυση, στις αυταπάτες και στα ψέματα ή τις παρεξηγήσεις.
Αιγόκερως
21/09/2016
Αιγόκερως
Εύνοια στα επαγγελματικά σας σήμερα με την τυχερή όψη Σελήνης-Δία, η οποία είναι πιθανό ήδη απ' το πρωί να φέρει κάποιες καλές εξελίξεις. Άτομα εξουσίας λειτουργούν ευεργετικά. Μια μέρα με επιτυχίες και με αυξημένη δημοφιλία επαγγελματική ή κοινωνική. Το βράδυ χρειάζεται μια προσοχή σε επικοινωνιακές παρανοήσεις και σε ψέματα.
Υδροχόος
21/09/2016
Υδροχόος
Τυχερή η σημερινή μέρα με τη θετική όψη Σελήνης-Δία, η οποία φέρνει κάποιες καλές εξελίξεις, κυρίως στα ερωτικά, σε θέματα παιδιών, σε θέματα επιχειρηματικά ή δημιουργικά, όπως επίσης και σε σπουδές, ταξίδια, νομικά. Αυξημένη ζωτικότητα, αισιοδοξία, χαρά. Το βράδυ προσέξτε ορισμένες παρεξηγήσεις, αλλά και κάποιες οικονομικές απώλειες ή μπερδέματα.
Ιχθύες
21/09/2016
Ιχθύες
Ανοίγει η ψυχολογία σας σήμερα με τη θετική όψη Σελήνης-Δία και βιώνετε περισσότερη αισιοδοξία και χαρά. Μια όψη που φέρνει καλές εξελίξεις σε θέματα κυρίως σπιτιού, ακινήτων, οικογένειας, οικονομικών. Αυτό που θέλει προσοχή είναι κάποια ψέματα αλλά και παρεξηγήσεις ή αυταπάτες τις βραδυνές ώρες, όπως επίσης και η θολούρα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics