Breaking News
13 Δεκεμβρίου 2019

Η πανελλήνια διάσκεψη της Επιτροπής Ανάπτυξης Κλασικού Αθλητισμού στη Βάση (ΕΠΑΚΑΒ) θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Παρασκευή και το Σάββατο 13-14 Δεκεμβρίου 2019 σε ξενοδοχειο της Λεωφόρου Συγγρού.

Στις εργασίες της διασκεψης μετέχουν οι ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ εκπροσωπούμενες με τον πρόεδρο (ή εκπρόσωπο του Δ.Σ.) και τον τεχνικό τους σύμβουλο.

Στη διάσκεψη θα μιλήσουν μεταξύ άλλων οι Κώστας Παναγόπουλος πρόεδρος ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής γενικός γραμματέας και πρόεδρος ΕΠΑΣ ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Κουτσιώρας, εθνικός προπονητής Α-Γ, Χρήστος Μελέτογλου εθνικός προπονητής Κ20, Απόστολος Αποστολόπουλος εθνικός προπονητής Κ18, Σπύρος Κέλλης μέλος ΔΣ ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος επιτροπής επιμόρφωσης, Χρήστος Χατζηβασιλείου τεχνικός σύμβουλος ανάπτυξης, Στέφανος Ματάκης τεχνικός σύμβουλος ανάπτυξης, Μάρκος Καλούδης τεχνικός σύμβουλος ανάπτυξης, Βασίλης Πλάτωνας τεχνικός σύμβουλος ανάπτυξης, Ανδρέας Γκόγκας τεχνικός διευθυντής αγώνων, Σταύρος Καραγγέλης τμηματάρχης οικονομικών υπηρεσιών ΣΕΓΑΣ, Αθανάσιος Ράπτης μέλος ΔΣ ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος επιτροπής δρόμων και οι Άγγελος Προβατάς – Παναγιώτης Παπούλιας τεχνικοί επιτροπής δρόμων.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics