Breaking News
15 Δεκεμβρίου 2019

Ένας πολύ μεγάλος αγώνας θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες στη μακρινή Μελβούρνη. Ο λόγος για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της κλάσης ΦΙΝΝ, στο οποίο θα λάβει μέρος ο Γιάννης Μιτάκης.

 

Ένας πολύ μεγάλος αγώνας θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες στη μακρινή Μελβούρνη. Ο λόγος για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της κλάσης ΦΙΝΝ, στο οποίο θα λάβει μέρος ο Γιάννης Μιτάκης.

Ο Ελληνας πρωταθλητής , o oποίος υποστηρίζεται από την ναυτιλιακή εταιρεία Μ/ΜΑRITIME, έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της χώρας και τη δική του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στόχος του είναι να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι αισιόδοξος ότι θα πάει καλά.

Όπως και στο ευρωπαϊκό της Αθήνας έτσι και στο παγκόσμιο της Αυστραλίας θα τρέξουν οι κορυφαίοι Φινίστες του κόσμου. Ανάμεσά τους είναι Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης, αρκετοί από τους οποίους τα δύο τελευταία χρόνια προπονούνται στο «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» της Αθήνας.
Η πρώτη ιστιοδρομία είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα και μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 73 αθλητές. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται 21 Δεκεμβρίου.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics