Breaking News
22 Δεκεμβρίου 2019

Το Όσκαρ του πιο ανόητου ληστή όλων των εποχών διεκδικεί με αξιώσεις ένας «ατσίδας» ληστής, με το βίντεο της ληστείας που έκανε αλλά και αυτό που ακολούθησε στην συνέχεια να έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Viral στο Twitter έχει γίνει ένα βίντεο το οποίο ανέβηκε σε αυτό και όχι άδικα.

 

Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει έναν ληστή, να βγαίνει τρέχοντας από ένα κατάστημα έχοντας στον ώμο του αυτά τα οποία έχει κλέψει.

Πιο πίσω του τρέχει ένας άλλος άντρας πιθανόν θύμα κλοπής, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου: Πάνω από 5.500.000€ σε jackpots έχουν ήδη μοιραστεί σε μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!
Ο ατσίδας λοιπόν ληστής προλαβαίνει να βάλει τα κλοπιμαία στην καρότσα που έχει το φορτηγάκι του και στην συνέχεια βάζει μπροστά και εξαφανίζεται.

Ωστόσο την ίδια ακριβώς στιγμή το θύμα καταφέρνει να του πάρει τα κλοπιμαία από την ανοιχτή καρότσα, κάτι το οποίο και κάνει.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics