Breaking News
26 Μαρτίου 2020

Στο πορτπαγκάζ του αυτοκινήτου της έκλεισε το παιδί της, μία μητέρα από τα Χανιά προκειμένου να αποφύγει τυχόν έλεγχο της Αστυνομίας για τον κορωνοϊό.

Το περιστατικό που δεν το χωρά το ανθρώπινο μυαλό, συνέβη στα Χανιά, όταν μια γυναίκα 53 ετών – η οποία συνελήφθη – είχε στο αυτοκίνητο της τον 10χρονο γιο της ενώ το 6χρονο κοριτσάκι της, το έκλεισε στο πορτμπαγκάζ του οχήματος, για να αποφύγει πιθανό έλεγχο της Αστυνομίας για τον κορωνοϊό!

 Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από κάποιον πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές και λίγη ώρα αργότερα το όχημα εντοπίστηκε και η επιπόλαιη μητέρα αντιμετωπίζει πλέον σοβαρές κατηγορίες και πέραν αυτών που άπτονται από τους περιορισμούς που έχουν τεθεί από την γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η 53χρονη που έθεσε σε κίνδυνο την ζωή του ανήλικου παιδιού της, λειτούργησε προφανώς υπό το κράτος του πανικού, αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογήσει την απαράδεκτη πράξη της.

 Όπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: eparxies.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics