Breaking News
23 Μαΐου 2020

Η Μόνικα Καρς που ήταν 2η πίσω από την Κορακάκη στα 25μ με πιστόλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 έδωσε το όνομα της σε δρόμο στη Γερμανία.

 

Η Γερμανία τίμησε την Μόνικα Καρς η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 25μ με πιστόλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 δίνοντας το όνομα της σε δρόμο της πόλης της.

Η Άννα Κορακάκη ήταν εκείνη που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα και όταν έμαθε την σπουδαία είδηση έσπευσε να συγχαρεί την συναθλήτρια της: «Ζήσαμε το Ολυμπιακό όνειρο, μοιραστήκαμε μαζί το Ολυμπιακό βάθρο στο Ρίο το 2016 και σήμερα η φίλη και συναθλήτριά μου Monika Karsch τιμάται στη Γερμανία βλέποντας το όνομά της ως όνομα οδού σε δρόμο στην πατρίδα της!».

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics