Breaking News
29 Ιουνίου 2020

Στην απόκτηση του πρωταθλητή Ελλάδας Αλέξανδρου Κοντογιάννη προχώρησε το τμήμα ξιφασκίας του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, προκειμένου να ενισχύσει την υπάρχουσα προπονητική ομάδα, βάζοντας τον πήχη ακόμη ψηλότερα για τους αθλητές του συλλόγου.

 

Σε ηλικία 35ετών ο Αλέξανδρος Κοντογιάννης αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για την Ελληνική Ξιφασκία. Στην ενεργό δράση του συμμετείχε σε 12 τελικούς πανελληνίων πρωταθλημάτων ανδρών κατακτώντας την 1η θέση 7 φορές.

Σε διεθνές επίπεδο σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα του ήταν η κατάκτηση της 3ης ομαδικής θέσης στο παγκόσμιο κύπελλο νέων ανδρών που διεξήχθη το 2003 στην Ουγγαρία, ενώ το 2004 κατέκτησε την 8η ατομική θέση στο παγκόσμιο κύπελλο νέων ανδρών που διεξήχθη στην Ιταλία.

Στην προπονητική του καριέρα διατέλεσε προπονητής σε ομάδες της Κρήτης για 11 έτη από το 2009 ως σήμερα.

Αλέξανδρε, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ .
super-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics