Breaking News
27 Σεπτεμβρίου 2020


Την οπτική του Ιαπωνικού λαού επιθυμεί να εκφράσει ο 79χρονος θρύλος της ιππασίας


Μελέτης Ιορδανίδης by Μελέτης Ιορδανίδης  
Χιρόσι Χοκέτσου: «Ανεύθυνη και λυπηρή η δήλωση του αντιπροέδρου της ΔΟΕ»
Αρκετά διστακτικός στη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο το 2021 «ανεξαρτήτως κορονοϊού», εμφανίζεται ο Χιρόσι Χοκέτσου. Ο 79χρονος αθλητής της ιππασίας, που συμμετείχε το 2012 και στους Αγώνες του Λονδίνου, ουσιαστικά πήρε θέση επί των δηλώσεων του αντιπροέδρου της ΔΟΕ Τζον Κόουτς, ο οποίος ανέφερε ότι οι αγώνες του Τόκιο θα διεξαχθούν το 2021 ανεξάρτητα από την εξέλιξη της πανδημίας. Πρακτικά, ο Χοκέτσου στάθηκε στην οπτική των πραγμάτων από τους Ιάπωνες που, ως λαός, θα είναι οι οικοδεσπότες της μεγάλης διοργάνωσης

«Ο Τζον Κόουτς, ο αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, είπε σε μία εμφάνισή του στον Τύπο στις 7 Σεπτεμβρίου πως σχεδιάζεται η έναρξη των Αγώνων στις 23 Ιουλίου, με ή χωρίς τον COVID-19. Καθώς αυτή είναι η δεύτερη αναφορά τέτοιου τύπου που γίνεται, έχοντας προηγηθεί άλλη μία τις 29 Ιουλίου, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως ο κ. Κόουτς είναι απολύτως σοβαρός όσον αφορά στη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο το επόμενο καλοκαίρι. Θα έχουμε πάνω από 100.000 αθλητές, δημοσιογράφους και άλλα άτομα με άμεση σχέση με τη διοργάνωση που θα έρθουν αεροπορικώς στο Τόκιο από όλο τον κόσμο.

Εάν κάποιος από αυτούς νιώσει μη ασφαλής να έρθει στο Τόκιο, έχει την επιλογή να παραμείνει σπίτι. Αυτό όμως δεν ισχύει για τους Ιάπωνες. Εμείς δεν έχουμε τέτοια επιλογή. Οι επισκέπτες θα έρθουν, ανεξαρτήτως του πώς νιώθουν. Σύμφωνα με μία δημοσκόπηση της Kyodo τον Ιούλιο, μόνο ένας στους τέσσερις Ιάπωνες βλέπει θετικά την ιδέα διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων τον επόμενο χρόνο. Για τον αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, το να κάνει μία τέτοια δήλωση δίχως να συνυπολογίσει τα συναισθήματα του Ιαπωνικού λαού, είναι κάτι ανεύθυνο και λυπηρό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χοκέτσου.

Υπενθυμίζεται πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι προγραμματισμένοι για το διάστημα 23 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου και οι Παραολυμπιακοί την περίοδο 24 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics