Breaking News
11 Μαΐου 2021

Γ' Εθνική: Επικό παιχνίδι για τον δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος


Ανεπανάληπτη ματσάρα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής την Κυριακή (09/05), μεταξύ ΠΑΟ Κουφαλίων και Εθνικού Γιαννιτσών! Στο πρώτο ημίχρονο, ο διαιτητής Θωμάς Διακουμάκος έδωσε… τέσσερα (!) πέναλτι, χάρη στα οποία διαμορφώθηκε το 1-2 υπέρ του Εθνικού, που τελικά επικράτησε με 1-3.

Tο πρώτο πέναλτι κέρδισαν οι γηπεδούχοι, όμως ο τερματοφύλακας του Εθνικού απέκρουσε, κρατώντας το 0-0. Έπειτα, με δύο πέναλτι για την ομάδα των Γιαννιτσών, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με 0-2, αλλά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους τα Κουφάλια μείωσαν, με νέο πέναλτι, αυτήν τη φορά εύστοχο.Ανεπανάληπτη ματσάρα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής την Κυριακή (09/05), μεταξύ ΠΑΟ Κουφαλίων και Εθνικού Γιαννιτσών! Στο πρώτο ημίχρονο, ο διαιτητής Θωμάς Διακουμάκος έδωσε… τέσσερα (!) πέναλτι, χάρη στα οποία διαμορφώθηκε το 1-2 υπέρ του Εθνικού, που τελικά επικράτησε με 1-3.

Tο πρώτο πέναλτι κέρδισαν οι γηπεδούχοι, όμως ο τερματοφύλακας του Εθνικού απέκρουσε, κρατώντας το 0-0. Έπειτα, με δύο πέναλτι για την ομάδα των Γιαννιτσών, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με 0-2, αλλά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους τα Κουφάλια μείωσαν, με νέο πέναλτι, αυτήν τη φορά εύστοχο.
onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 11/05/2021

 

Ο Κώστας Βαρουχάκης θα διασχίσει την Κρήτη στηρίζοντας τα Ειδικά Σχολεία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics