Breaking News
31 Μαρτίου 2019

Μία ακόμα σημαντική διεθνή εμπειρία ετοιμάζεται να ζήσει η Λεμονιά Γκαϊντατζή. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού παγκορασίδων θα μεταβεί την άλλη εβδομάδα στο Λουξεμβούργο προκειμένου να πάρει μέρος στο Eurotalents hope selection camp, που εντάσσεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (E.T.T.U.).

Το καθιερωμένο προπονητικό καμπ επιλογών γίνεται από τις 8 έως τις 13 Απριλίου και συγκεντρώνει πάντοτε πρώτα ονόματα από διάφορες χώρες της Ευρώπης στις κατηγορίες παμπαίδων και παγκορασίδων. Το οργανώνει σε εξαιρετικές συνθήκες η ομοσπονδία του Λουξεμβούργου σε συνεργασία με το κολέγιο της Κίνας στην Ευρώπη, την ομοσπονδία της Κίνας, την επιτροπή του Eurotalents Programme της E.T.T.U. και εταιρεία ειδών επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Η πολλά υποσχόμενη αθλήτρια του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας βρίσκεται στην τελευταία της χρονιά στο Under 12, έχει ήδη στο ενεργητικό της μετάλλια από διεθνή τουρνουά και σαφώς θ’ αποκομίσει οφέλη κι από ένα τέτοιο event, όπου μετέχουν ταλέντα απ’ όλη την Ευρώπη και δίνουν τα φώτα τους και προπονητές από την κυρίαρχη δύναμη του αθλήματος.

Στο κοντινό παρελθόν έχουν πάρει μέρος αρκετά παιδιά από την Ελλάδα στο Eurotalents hope selection camp αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Φέτος κάθε ομοσπονδία-μέλος της E.T.T.U. είχε το δικαίωμα να δηλώσει έως 2 αθλητές και 2 αθλήτριες, που να έχουν γεννηθεί μετά τον Ιανουάριο του 2007, όπως κι έναν προπονητή. Οι ομοσπονδίες πρέπει να βάλουν ως υποψήφια τα πιο ταλαντούχα παιδιά, αυτά που θεωρείται ότι έχουν πολύ καλή προοπτική. Αν καλυφθούν οι διαθέσιμες θέσεις για το καμπ, τότε έχουν προτεραιότητα οι αθλητές/τριες, που βρίσκονται στα υψηλότερα σημεία των πινάκων αξιολόγησης της εκάστοτε ομοσπονδίας. Επίσης, από τη συγκέντρωση προετοιμασίας οι αρμόδιοι της E.T.T.U. θα επιλέξουν τους τρεις καλύτερους αθλητές και τις τρεις καλύτερες αθλήτριες για να παρακολουθήσουν αργότερα μέσα στο 2019 το αντίστοιχο προπονητικό καμπ της παγκόσμιας ομοσπονδίας, το λεγόμενο I.T.T.F. Hopes Week. Η συνολική διαδικασία για την αξιολόγηση θα γίνει από το προπονητικό τιμ της E.T.T.U. όπως και πέρσι.

Το φετινό καμπ φέρει το σύνθημα «Μάθε από τους καλύτερους» και στο τέλος του περιλαμβάνει εσωτερικό τουρνουά. Στη σάλα θα τοποθετηθούν 20 τραπέζια, ενώ η σύγχρονη εγκατάσταση διαθέτει ακόμα γυμναστήριο, κέντρο fitness, ρεστοράν, δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, αίθουσες συνεντεύξεων Τύπου και ξενοδοχείο.

Το προπονητικό τιμ συγκροτούν ο Μάρτιν Όστερμαν από το Λουξεμβούργο ως HeadCoach, ο Σια Τσενγκ από το Λουξεμβούργο ως Assistant Coach, η πρώην «χρυσή» Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια Ζανγκ Γινίνγκ από την Κίνα ως Head Coach του C.T.T.C., ο Λι Σιαντόνγκ ως κόουτς του C.T.T.C. και ο Κροάτης Νέβεν Τσέγκναρ ως διευθυντής του τμήματος ανάπτυξης της E.T.T.U.. Νεαροί αθλητές από την Κίνα επίσης θα είναι βοηθοί προπόνησης. Τη Γκαϊντατζή θα συνοδεύει στο Λουξεμβούργο η μητέρα της Μαρία.
httf.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics