Breaking News
31 Μαρτίου 2020

Τις δύσκολες αυτές ώρες για την Ελλάδα και τον κόσμο όλο, ο αθλητισμός περνά σε δεύτερη μοίρα καθώς υπέρτατο αγαθό είναι η ανθρώπινη ζωή.

 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Μέγας Χορηγός του αγώνα, το SKIATHOS PALACE συνεχίζοντας την προσφορά του προς το κοινωνικό σύνολο, ειδικά σε περιόδους σαν αυτή που περνάμε ως χώρα όπου το δημόσιο σύστημα υγείας δοκιμάζει τις αντοχές του σε ανθρώπινα μέσα και εξοπλισμό, αποφάσισε να συνεισφέρει στο Σύστημα Υγείας του νησιού.

Θα καλύψει τις ανάγκες σε είδη προσωπικής προστασίας του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Σκιάθου και των διασωστών του ΕΚΑΒ Σκιάθου για όλη την διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού στην χώρα μας. Δηλαδή είδη όπως αντισηπτικά επιφάνειας και χεριών, μάσκες προστασίας προσώπου, γάντια προστασίας χεριών , θερμόμετρα υπέρυθρων, μαζί με ένα πλήρως εξοπλισμένο σάκο πρώτων βοήθειας.

Επίσης, η Οργανωτική Επιτροπή με αίσθημα ευθύνης και με πρωταρχικό μέλημα την προστασία της δημόσιας υγείας, αποφάσισε την αναβολή του αγώνα SKIATHOS PALACE CUP, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις Κουκουναριές της Σκιάθου, το τριήμερο 1-3 Μαϊου.

Η νέα ημερομηνία διοργάνωσης του αγώνα, θα γίνει γνωστή με επόμενη ανακοίνωση και πάντα με βασική προτεραιότητα την προστασία της δημόσιας υγείας. Κάθε αθλητική εκδήλωση αποτελεί γιορτή της ζωής και το SKIATHOS PALACE CUP δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, από τη στιγμή μάλιστα που ήδη αποτελεί ένα μοναδικό θεματικό τουριστικό προϊόν που αναδεικνύει το άθλημα και την πανέμορφη Σκιάθο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Όταν η ανθρωπότητα θριαμβεύσει απέναντι στον αόρατο εχθρό και η ζωή όλων επανέρθει σε κανονικούς ρυθμούς, τότε το SKIATHOS PALACE CUP θα επιστρέψει δριμύτερο και καλύτερο από ποτέ.

Το SKIATHOS PALACE CUP είναι ιστιοπλοϊκός αγώνας, τύπου match race που πλέον έχει γίνει θεσμός, με διοργανωτές το Ναυτικό Όμιλο Σκιάθου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ ο αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Σκιάθου με την υποστήριξη της Ελληνικής Iστιοπλοϊκής Oμοσπονδίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος».

Το Εvent Management έχει η Αριστέα Δερβένη με την εταιρεία TRINITY EVENTS, που έχουν καταγράψει ιδιαίτερα πετυχημένη δραστηριότητα, ειδικά σε θαλάσσιες διοργανώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες

https://www.facebook.com/skiathospalacecup

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics