Breaking News
17 Ιανουαρίου 2019

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει η Κατερίνα Στεφανίδη. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια αγωνίζεται την Παρασκευή στο Pole Vault Summit του Ρίνο, μια παραδοσιακή συνάντηση των αλτών του επί κοντώ στις ΗΠΑ.


ShareTweet
Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει η Κατερίνα Στεφανίδη τεσσεράμισι μήνες από την τελευταία της εμφάνιση, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Οστράβα και το άλμα στα 4,85 μέτρα.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία υποστηρίζεται από τη Stoiximan, αγωνίζεται την Παρασκευή (ξημερώματα Σαββάτου για την Ελλάδα) στο Pole Vault Summit του Ρίνο, μια παραδοσιακή συνάντηση των αλτών του επί κοντώ στις ΗΠΑ.

Η Στεφανίδη θα είναι και φέτος πρωταγωνίστρια, μιας χρονιάς υψηλών απαιτήσεων, αφού εκτός από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού περιλαμβάνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού, το οποίο θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου στην Ντόχα.

Η "χρυσή" πρωταθλήτρια Ευρώπης σε ανοιχτό και κλειστό στίβο μετά το Ρίνο θα πάρει μέρος στο μίτινγκ της Βοστώνης (26/1) κι έπειτα θα έρθει στην Ευρώπη για να συνεχίσει τους αγώνες της στην Καρλσρούη (2/2). Η τελευταία φορά που η 29χρονη συμμετείχε στη διοργάνωση του Ρίνο ήταν το 2016 όταν και ξεπέρασε τα 4,71 μέτρα.

Στο Ρίνο θα ξεκινήσει τους αγώνες της στη χειμερινή περίοδο και η Γεωργία Στεφανίδη. Η 24χρονη επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά το μεγάλο διάστημα αποχής και ευελπιστεί να μπορέσει σύντομα να βελτιώσει τα ατομικά της ρεκόρ.

Η Στεφανίδη, η οποία γυμνάζεται από την αρχή της σεζόν με τον Μίτσελ Κρίερ, θα έρθει στην Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη (24/1) και αναμένεται την Παρασκευή (25/1) να πάρει μέρος στην ημερίδα του ΣΕΦ.

AP Photo/Matthias Schrade
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics