Breaking News
16 Μαΐου 2017

Λίγες μέρες απομένουν ακόμα για την διεξαγωγή μιας από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Kickboxing της επίσημης Παγκόσμιας ομοσπονδίας Wako, το 23 Hungarian Kickboxing World Cup 2017,όπου θα λάβει χώρα στην Βουδαπέστη.

 


Ο ''ΑΣ Νικητές'' με επικεφαλή προπονητή τον Μανό Ζαχαριουδάκη θα παραβρεθούν σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση με 3 αθλητές εκπροσωπώντας την χώρα μας. Ιδιαίτερη σημασία έχει η συμμετοχή του αθλητή Τζανέτη Ραφαήλ,ο οποίος θα συμμετέχει στο στυλ του Κ-1, απέναντι σε πολύ αξιόλογους και έμπειρους αντιπάλους από Ουκρανία Ρωσία Φιλανδία και Πολωνία. Σημειωτέον βέβαια ότι ο αθλητής του συλλόγου είναι και ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ρινγκ της διοργάνωσης.

Σε ερώτηση μας πως νοιώθει για αυτήν την συμμετοχή ο Ραφαήλ Τζανέτης που είναικαι φοιτητής στο οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πειραιά απάντησε:

''Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος γι αυτή την συμμετοχή μου γιατί είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς ανάμεσα σε εμένα και τον προπονητή μου, όπου τον ευχαριστώ γι αυτή την ευκαιρία- πρόκληση που μου δίνει να βρεθώ και να αναμετρηθώ με τους καλύτερους. Στον Α.Σ. Νικητές δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά, ώστε κάθε προετοιμασία να βγαίνει με ασφάλεια χωρίς τραυματισμούς και στο βέλτιστο επίπεδο.

nikites ouggaria679
Έχω άγχος όπως κάθε αθλητής άλλωστε αλλά ως ο μοναδικός Έλληνας στο ρινγκ σε αυτή την διοργάνωση είναι λίγο παραπάνω αυτή την φορά. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΑΣ Πειρατές Ικαρίας με προπονητή τον Ισίδωρο Μπινίκο, όπου πέρασα ένα κομμάτι της προετοιμασίας μου στην σχολή του. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους μας.''

Ο προπονητής Μ.ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ δήλωσε:

''Δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις. Στην βαριά κατηγορία ο ΡΑΦ σε σχέση με τους αντιπάλους της κατηγορίας του είναι ο λιγότερο έμπειρος και θα παίξει πρώτη φορά στο εξωτερικό και σε τέτοια μεγάλη διοργάνωση. Η συμμετοχή είναι βασική για την συνέχεια και τους στόχους μας .Δεν ξεκινήσαμε από μια μικρή διοργάνωση επιλέξαμε κατευθείαν τα βαθιά νερά. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ προσωπικά τον Ισίδωρο Μπινικο προπονητή του συλλόγου ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΙΚΑΡΙΑΣ αλλά και πολύ καλό μου φίλο ο όποιος συνέβαλε τα μέγιστα της προετοιμασίας του αθλητή καθώς επίσης και τον συνεργάτη μας Πάνο καμπέρη τον εξαιρετικό αυτόν cutman ο όποιος με ένα μοναδικό τρόπο μας εξασφάλισε το δέσιμο στα χέρια του αθλητή μας για την Βουδαπέστη.''

http://ufight.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics