Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2017

Στην τελευταία εβδομάδα της προετοιμασίας τους για την έναρξη του πρωταθλήματος βρίσκονται οι ομάδες της Α1 εθνικής κατηγορίας Kodjabashevανδρών.

Η φετινή διοργάνωση αρχίζει το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου στην Ελευσίνα και προμηνύεται συναρπαστική. Μπορεί ο περσινός δευτεραθλητής Ελλάδας Ηρακλής να λύγισε από τα έντονα εσωτερικά προβλήματα και να μη δήλωσε συμμετοχή, όμως κατά τη μεταγραφική περίοδο υπήρξαν σημαντικές αλλαγές, που εμφανίζουν θεωρητικά τέσσερις ομάδες ως υποψήφιες για τον τίτλο. Τον σημερινό πρωταθλητή Ολυμπιακό, τον Α.Σ. Πέρα Αθηνών, τον Παναθηναϊκό και τον Α.Ο. Ταταύλα, ομάδες που επίσης έχουν πανελλήνιους τίτλους στο ενεργητικό τους από το πρόσφατο ή το μακρινό παρελθόν! Επιπλέον, προσθέτει ενδιαφέρον και πρεστίζ η παρουσία αρκετών ξένων αθλητών, ενώ την …περιέργεια για το τι θα συμβεί τελικά στα τραπέζια τη μεγαλώνει η απουσία δύο κορυφαίων ονομάτων του ελληνικού χώρου, του Κώστα Παπαγεωργίου και του Γιάννη Βλοτινού. Οι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα δουν ντέρμπι με το… καλησπέρα. Την Κυριακή στις 10:00 θ’ αναμετρηθούν ο Παναθηναϊκός με το Πέρα Αθηνών και θα είναι η δεύτερη σύγκρουσή τους μέσα σε τρεις εβδομάδες μετά το Τοπικό Κύπελλο.

Στην πρώτη διοργάνωση της σεζόν ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε πλήρης (με Λαγογιάννη, Κ. Κωνσταντινόπουλο και Γ. Κωνσταντινόπουλο) και κατέκτησε το Κύπελλο Αττικής. Στα ημιτελικά είχε συναντήσει το Πέρα, το οποίο εμφάνισε και τον Βούλγαρο Κοτζαμπάσεφ (στην τριάδα επίσης Δαμιανής, Αντωνιάδης), τον ένα από τους δύο διεθνείς ξένους, με τους οποίους έχει συμφωνήσει φέτος (ο άλλος είναι ο Σέρβος Γέφτοβιτς). Έγινε σπουδαία αναμέτρηση, στην οποία ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-3. Το επόμενο ντέρμπι είναι μεταξύ του Α.Ο. Ταταύλα και του Ολυμπιακού και είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 14 Οκτωβρίου. Γενικά, τα δυνατά ματς για την υπόθεση του τίτλου πηγαίνουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική στις 18 Μαρτίου, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι τυχαίνουν και δύο τέτοια παιχνίδια την ίδια αγωνιστική, ενώ δύο φορές το Πέρα και μία τα Ταταύλα έχουν διαδοχικά δύο ντέρμπι την ίδια μέρα.

Η σειρά των ντέρμπι στην Α1 ανδρών:

Στον 1ο γύρο:

3η αγωνιστική, 24/09: Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Παναθηναϊκός Α.Ο.

4η αγωνιστική, 14/10: Α.Ο. Ταταύλα-Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

7η αγωνιστική, 11/11: Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Α.Ο. Ταταύλα

8η αγωνιστική, 11/11: Α.Ο. Ταταύλα-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Α.Σ. Πέρα Αθηνών

9η αγωνιστική, 12/11: Παναθηναϊκός Α.Ο.-Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Στον 2ο γύρο:

10η αγωνιστική, 16/12: Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Ολυμπιακός

11η αγωνιστική, 16/12: Παναθηναϊκός-Α.Σ. Πέρα Αθηνών

14η αγωνιστική, 27/01: Παναθηναϊκός Α.Ο. Ταταύλα

16η αγωνιστική, 17/03: Ολυμπιακός-Α.Ο. Ταταύλα

17η αγωνιστική, 17/03: Α.Ο. Ταταύλα-Α.Σ. Πέρα Αθηνών

18η αγωνιστική, 18/03: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Μαζί με την Α1 κατηγορία αρχίζει το ερχόμενο Σάββατο και η Α2 των ανδρών. Το κορυφαίο πρωτάθλημα των γυναικών κάνει εκκίνηση το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Μία εβδομάδα πριν (7 και 8 Οκτωβρίου) θ’ αρχίσει στον ίδιο χώρο το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.

* Στη φωτό αριστερά ο Κώστας Λαγογιάννης του Παναθηναϊκού. Επανεμφανίζεται στην Α1 και θα παίξει την Κυριακή απέναντι στην ομάδα, που υπηρέτησε επί σειρά ετών πανηγυρίζοντας 12 πρωταθλήματα Ελλάδας!

* Στη φωτό δεξιά ο Ντένισλαβ Κοτζαμπάσεφ του Πέρα Αθηνών. Έκανε ήδη τα πρώτα παιχνίδια του στο Κύπελλο Αττικής και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.
httf.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics