Breaking News
12 Οκτωβρίου 2018

Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης έχει τραβήξει πλώρη για το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία TECHNO 293 της ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που διεξάγονται στο Μπουένος Άιρες.



Αγκαλιά με το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας του Μπουένος Άιρες είναι ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης. Απομένει ο medal race στην κατηγορία TECHNO 293 και ο Ελληνας αθλητής είναι 1ος με 16 βαθμούς σε σύνολο 24 σκαφών.

Ο 2ος Ιταλός Ν. Ρένα έχει 23 βαθμούς, οπότε ο ιστιοπλόος του Ν.Ο Βουλιαγμένης έχει σαφές προβάδισμα για την 1η θέση. Ο Βρετανός Φ. Χώκινς με 43 βαθμούς είναι πολύ μακριά.Στις τρεις τελευταίες ιστιοδρομίες (10,11,12) ο Καλπογιαννάκης έδειξε ξανά την κλάση του και τερμάτισε 1,1 και 2 αντίστοιχα.

Καλά πήγε και η Κατερίνα Δίβαρη, η οποία τερμάτισε 5, 13 και 5 αντίστοιχα και με 69 βαθμούς είναι 6η σε σύνολο 23 σκαφών.

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑΡ

Ανέβηκαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου - Αντώνης Τσότρας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Σταρ που βρίσκεται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ. Στην τρίτη κούρσα τερμάτισαν 3οι και στην 4η πήραν την 12η θέση. Έτσι. με 71 βαθμούς είναι 18οι και μόλις "πετάξουν" την 39η θέση στην 2η ιστιοδρομία θα βελτιωθούν σημαντικά στην γενική βαθμολογία των 60 σκαφών.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics