Breaking News
21 Φεβρουαρίου 2019

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανέβει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Νο11 της Παγκόσμιας κατάταξης και θα μειώσει την διαφορά του από την πρώτη δεκάδα.



Σε λιγότερο από μια ώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 6-2) του Χούμπερτ Χουρκάτς στο ATP Tour της Μασσαλίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά. Μάλιστα, ο Έλληνας τενίστας έχει μπροστά του μία πρόκληση.

Την Παρασκευή (22/2), το Νο1 του ταμπλό στη Μασσαλία θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης του Σερκέι Στακόφσκι ή Γκρεγκουάρ Μπαρερέ και έτσι θα βρεθεί εκτός απροόπτου στα ημιτελικά.

Εκεί θα έχει πιο δύσκολο έργο αφού θα βρει απέναντι του έναν εκ των Γκοφάν, Περ και Σιμόν. Οι δύο πρώτοι παίζουν μεταξύ τους και ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον τρίτο στον άλλον προημιτελικό.

Ο Τσιτσιπάς εκμεταλλευόμενος και την απώλεια 205 βαθμών του Χατσάνοβ αναμένεται να κερδίσει μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη ανεξάρτητα τι θα κάνει στο τουρνουά και να ανέβει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Νο11. Μοναδική προϋπόθεση για να μη συμβεί αυτό είναι να αποκλειστεί ο Έλληνας τενίστας στα προημιτελικά και ο Τσόριτς να κατακτήσει το τουρνουά στη Μασσαλία.

Εάν συμβεί αυτό ο Τσιτσιπάς θα φτάσει τους 2850 βαθμούς, ενώ ο Κροάτης θα συγκεντρώσει 2855.

sport24.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics