Breaking News
24 Μαΐου 2019

Αρχίζει την Πέμπτη στο Πόζναν της Πολωνίας η "μάχη" του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κανόε Καγιάκ.

 


Αμέτρητες επιλογές για Live στοίχημα στη winmasters.

Τρεις αθλητές θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην 1η φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κάνοε - Καγιάκ Σπριντ που ξεκινάει την Πέμπτη (23/5) στο Πόζναν της Πολωνίας.

Ο Στέφανος Δημόπουλος θα πάρει μέρος στα αγωνίσματα των 500 και 1000 μ. (C1) και οι Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης και Παναγιώτης Αντωνίου θα αγωνιστούν στις αποστάσεις των 500 και 1000 μ (Κ2).

«Η διοργάνωση θα αποτελέσει για εμάς μία γενική δοκιμή εν όψει των Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μινσκ (21-30/6). Στην Πολωνία έχουν έρθει οι περισσότερες από τις χώρες που δραστηριοποιούνται στα αθλήματά μας με τους κορυφαίους αθλητές τους. Επίσης, θα δούμε και το επίπεδο που βρισκόμαστε καθώς τον Αύγουστο θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία το παγκόσμιο πρωτάθλημα από το οποίο θα προκύψουν και προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο», δήλωσε ο έφορος των εθνικών ομάδων Γιάννης Σκούρτης.

Στη διοργάνωση της Πολωνίας θα πάρουν μέρος 45 χώρες με 600 αθλητές και αθλήτριες. Στο Πόζναν διεξάγεται και Παγκόσμιο Κύπελλο για παρακανόε όπου συμμετέχουν 15 χώρες με 150 εκπροσώπους.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics