Breaking News
25 Φεβρουαρίου 2020

Πολύ καλό είναι το ξεκίνημα της Βασιλείας Καραχάλιου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ, που διεξάγεται στην Μελβούρνη.

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, βρίσκεται στην 4η θέση (σ.σ. μεταξύ 105 συμμετοχών) με οκτώ βαθμούς ποινής, καθώς στις πρώτες δύο ιστιοδρομίες κατέλαβε την 2η και 6η θέση, αντίστοιχα.

Στην πρώτη θέση, βρίσκεται η Ελβετίδα, Ζ.Μάουντ με τρεις β.π. και ακολουθούν η Α.Μ. Ρίντομ από την Δανία (4β.π.) και η Μ. Μπαουμίστερ από την Ολλανδίθα (6β.π.). Η Αθανασία Φακίδη τερμάτισε 23η και 32η, αντίστοιχα και με 55 βαθμούς ποινής είναι στην 56η θέση.

Αύριο Τρίτη (25/2), αρχίζει στο Σορέντο της Αυστραλίας και το παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX στο οποίο θα συμμετάσχουν ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, η Αγγελική Σκαρλάτου και η Ιωάννα Σίρτη.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics