Breaking News
29 Σεπτεμβρίου 2020

Έπειτα από τηλεδιάσκεψη που είχε η Εκτελεστική Επιτροπή της European Gymnastics, με την συμμετοχή του αντιπροέδρου της και επικεφαλής της ΕΓΟ, Θανάση Βασιλειάδη, επικράτησε η άποψη που διατυπώθηκε στο σχετικό ανακοινωθέν:

«Θα ζητηθεί από τη FIG να ενημερώσει τη ΔΟΕ ότι εξαιτίας της υπάρχουσας κατάστασης σε όλη την Ευρώπη, λόγω Covid-19, δεν μπορούμε να διοργανώσουμε αγώνα Ολυμπιακής πρόκρισης στα φετινά Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Οι συνθήκες θεωρούνται ακατάλληλες για να ληφθεί μια τόσο σημαντική απόφαση και δεν θέλουμε να πιέσουμε τις εθνικές ομοσπονδίες - μέλη μας να ταξιδέψουν για μία διοργάνωση (μόνο επειδή θα πρόκειται για αγώνα Ολυμπιακής πρόκρισης), στην οποία διαφορετικά ίσως δεν θα ήθελαν να συμμετάσχουν».

Παρόλα αυτά, η European Gymnastics έκανε σαφές ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής του Κιέβου σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί βάσει προγράμματος (26-29 Νοεμβρίου), χωρίς όμως να έχει προ-Ολυμπιακό χαρακτήρα.

Σε ό,τι αφορά τα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά ενόργανης ανδρών και γυναικών, τα οποία έχει πλέον αναλάβει να φιλοξενήσει το Μπακού (9-13 Δεκεμβρίου και 17-20 Δεκεμβρίου), η απόφαση θα ληφθεί σε μία εβδομάδα, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, αφού εξεταστούν ορισμένα ανοιχτά οργανωτικά ζητήματα. Ακόμα όμως και εφόσον υλοποιηθούν, οι δύο διοργανώσεις δεν πρόκειται να έχουν προ-Ολυμπιακό χαρακτήρα.

onsports.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics