Breaking News
12 Απριλίου 2021

Με καλό καιρό θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα, με άνοδο της θερμοκρασίας, χωρίς βροχές την Δευτέρα με περαιτέρω εξασθένηση του βοριά.

Οι κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και την Τρίτη με τοπικές συννεφιές, αλλά πολύ μεμονωμένες απογευματινές μπόρες στα ορεινά. Περισσότερες βροχές κυρίως στη βόρεια Ελλάδα περιμένουμε το διήμερο Τέταρτη και Πέμπτη με μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αρκετή ηλιοφάνεια με περιορισμένη ορατότητα τοπικά τις πρωινές ώρες. Από το μεσημέρι πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 2 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά το μεσημέρι και το θερμόμετρο από 6 έως 18 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια με περιορισμένη ορατότητα τοπικά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 6 έως 21 βαθμούς.

Στην Πάτρα γενικά ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο, γενικά ηλιοφάνεια και τις μεσημβρινές ώρες τοπικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 4 έως 21 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αρκετή ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 17 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αίθριος καιρός. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα Δωδεκάνησα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Ο υδράργυρος από 5 έως 21 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά τις μεσημβρινές ώρες. Άνεμοι βόρειοι έως 4 μποφόρ στα ανατολικά με εξασθένηση, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr
Διαβάστε επίσης

NBA: Τα αποτελέσματα της βραδιάς [vid]

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics