Breaking News
31 Αυγούστου 2017

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της γυμναστικής Ιωάννης Μελισσανίδης είναι ο πρεσβευτής του «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα, που θα γίνει στις 21 – 23 Σεπτεμβρίου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.



Ο σκοπός του αγώνα είναι ιερός καθώς τα έσοδα που θα προκύψουν από τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν οι δρομείς, θα πάνε στην ενίσχυση των συλλόγων “Αλέξανδρος Συμμεωνίδης, Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο” και “Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης”.

Ο θρυλικός αθλητής της γυμναστικής και χρυσός Ολυμπιονίκης στην Ατλάντα το 1996, συνεχίζει να στηρίζει το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» και μιλώντας για την απόφαση του είπε: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα να γίνω πρεσβευτής του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό για δύο πολύ σημαντικούς λόγους. Πάντα στεκόμουν αρωγός σε φιλανθρωπικές προσπάθειες που στηρίζουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και δεν Θα μπορούσα να το αρνηθώ ούτε και τώρα. Επίσης ο αγώνας γίνεται στην πόλη μου, στη Θεσσαλονίκη, στη Μακεδονία, γεγονός που με κάνει ακόμα πιο ευαίσθητο για την υλοποίηση του φιλανθρωπικού σκοπού. Περιμένω από τους συμπολίτες μου να πάρουν μέρος στο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό και να στηρίξουν με κάθε τρόπο τους δύο συλλόγους της πόλης», τόνισε ο Ιωάννης Μελισσανίδης!

Το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» αρχίζει την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 και τελειώνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 20:00. Οι δρομείς μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης. Ανάλογα με τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν όλοι οι μετέχοντες, θα δοθεί από τους χορηγούς συγκεκριμένο ποσό στα δύο ιδρύματα.

Το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» γίνεται για τέταρτη φορά στη Θεσσαλονίκη και οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά στη σελίδα trexe.gr και nofinishrun.org . Η εγγραφή κοστίζει 5 ευρώ το άτομο, ενώ τα παιδιά έως 6 ετών συμμετέχουν δωρεάν. Τα παιδιά από 7 έως και 12 πληρώνουν 2 ευρώ.

Το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» διεξάγεται με την οργανωτική ευθύνη του συλλόγου ΕΡΜΗΣ 1877 και της ΔΕΘ που από το 2014 ξεκίνησαν μαζί αυτήν την όμορφη προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς, έχοντας τη μεγάλη υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά και πολλών επώνυμων και ανώνυμων χορηγών και υποστηρικτών.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ

Στην ειδική κατηγορία των ομάδων υποστήριξης, μπορούν να συμμετέχουν εταιρείες, οργανισμοί, σύλλογοι και σχολεία, δημιουργώντας ομάδα ή ομάδες και απαιτούνται τουλάχιστον 15 άτομα με τη συμμετοχή να είναι 8 ευρώ το άτομο, μεγάλο μέρος του οποίου θα διατεθεί για την συγκέντρωση του ποσού που θα δοθεί στους συλλόγους “Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο”, “Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης”.

Το κάθε σχολείο μπορεί να δημιουργήσει μία σχολική ομάδα δημοτικού και μία ομάδα γυμνασίου-λυκείου με απαραίτητη προϋπόθεση η κάθε ομάδα να απαρτίζεται από τουλάχιστον 50 άτομα και κόστος συμμετοχής 5 ευρώ το άτομο.

Εγγραφές των ομάδων υποστήριξης γίνονται δεκτές έως 9 Σεπτεμβρίου 2017, με αποστολή αιτήματος από προκαθορισμένο εκπρόσωπο κάθε ομάδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., υπόψιν Μαίρης Τσιγκοπούλου (τηλ. 694 518 6470).

ΑΓΩΝΑΣ 24 ΩΡΩΝ

Παράλληλα με τον αγώνα των 50 ωρών, γίνεται και ο επίσημος αγώνας 24 ωρών με αγωνιστικό χαρακτήρα. Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου αγώνα έχει οριστεί η Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μμ με ημέρα λήξης το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μμ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο 24ωρο έχουν μόνο όσοι συμπλήρωσαν κατά την έναρξη του αγώνα το 18ο έτος ηλικίας και έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν μόνο όσες βεβαιωθούν και εξοφληθούν έως το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017.

Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα των 24 ωρών, ο οποίος είναι ανεξάρτητος από το 50ωρο, είναι δώδεκα (12) ευρώ και θα υπάρξει γενική κατάταξη ανδρών και γυναικών με νικητές, έπαθλα για τους πρώτους, μετάλλια και τεχνικά μπλουζάκια για όλους, καθώς και επιπλέον παροχές από το 50ωρο.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: trexe.gr και nofinishrun.org καθώς και στο facebook: www.facebook.com/NoFinishRun
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics